Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dela nekdo vestavny skrine?

o Navštíveno 982x o
o 31.07.2012, 16:31 | tappaja
Pred nejakou dobou tu nekdo shanel nejakyho sikovnyho truhlare na vyrobu vestavnych skrini, nemuzu to najit, tak se zeptam znova, neni tu na foru nekdo, kdo k tomu ma blizko nebo ma kontakt na nekoho slusnyho a levnyho?
Diky!

o 31.07.2012, 16:36 | Ravo
Rover (Woodtech)

Ale nevím jak jinde mimo jižní moravu, napiš mu a uvidíš.
o 31.07.2012, 16:40 | J-T.
Tak já můžu rozhodně doporučit firmu AMONIT z Prahy Háje.

www.amonit.cz

Všem co jsem jí doporučoval byli nadmíru spokojení s provedenou prací a cenově se řadí mezi nejlevnější. Teď mě zas vyrábějí 2 vestavěný skříně (jedna 5,5m druhá jen 1,5m) a věřím že budu zas spokojen a cenově jsem na cca 1/3 od Woodface.

Jednou jsem se nechal přesvědčit na truhláře "šikulu" a nikdy víc. Pro mě u tohoto druhu nábytku (jak i u kuchyně) je firma zárukou jistoty...
o 31.07.2012, 16:45 | Jendys
máme obývák od [ Link ] a spokojenost, hlavně u toho používali hlavu a zkušenosti, takže i po paní návrhářce udělali pár změn k lepšímu
o 31.07.2012, 17:08 | tappaja
Diky za tip, pisnul jsem jim, uvidim... Ja kdysi pomahal kamosovi-truhlarovi, delal nejaky skrine, troufam si tvrdit, ze bych to dokazal taky, ale nemam cas. Skrin je to vlastne jen vestavba do satny, bez dveri... Jedna firma si za to rekla 35tis... To fakt ne!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3446 sekund.