Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Co na hraní her

o Navštíveno 1202x o
o 30.07.2012, 23:39 | cupra.165
Kluci,vůbec se v tom neorientuju,chci klukům 3 a 6 let a taky mně :-) pořídit něco na hraní her( především motorizmus) na velké televizy (plazma) . Tuším,že existuje něco jako playstation. Můžete mi něco poradit,co vše k tomu potřebuji a co mám pokoupit? Pŕípadně na nějaké hry,které jsou věrné realu(F1 ,rallye )..děkuju moc

o 31.07.2012, 05:47 | rcman
Pokud ti jde o grafiku a reálnost tak to bude PlayStation 3 nebo Xbox 360. Já osobně jsem teda na straně PlayStaton 3.
Kolega v práci nedávno koupil klukům Nintendo Wii. Což není na grafiku žádnej šlágr ale hraje se hlavně pohybem ovladačů atd. Je tam akorát ten problém že Nintendo láká nízkou cenou, jenže aby si mohl hrát ve více lidech musíš si dokoupit všemožný ovladače a tím se dostáváš i přes cenu PlayStation 3.
Víceméně beru Nintendo jako takovou novou formu společenských her když máš doma často partu přátel a chcete trochu hromadný zábavy...

PlayStation 3 se ted poslední dobou dost často dá koupit za slušný prachy i ze dvěma ovladač. Ke hrám musím rozhodně brát za nutnost upozornit na Gran Turismo které si přes PlayStation a internet můžeš i doplnovat o nové modely a značky automobilů. Grafika je hodně dobrá a hratelnost skoro nekonečná. Jsou tam módy jak na silniční závody tak Rally. Takže ti to vyřeší dvě hry v jedné. Formule ti bude muset doporučit asi někdo jiný, já je nikdy moc nehrál, takže nemám vůbec přehled jak se co ted jmenuje a nabízí...
o 31.07.2012, 07:55 | cezetko
já ti tedy doporučím XBOX kinnect. U toho se vyřádíte výrazně lépe. Koupil bych si flashnutou verzi, abys mohl hrat pálený hry, který se dají v pohodě stáhnout.

Rozhodně dost lidí z PS3 přechází na XBOX
o 31.07.2012, 08:33 | cezetko
OK, protože tady někdo má zbytečný starosti:

já ti tedy doporučím XBOX kinnect. U toho se vyřádíte výrazně lépe. Dají se koupit i různé verze s různými možnostmi. :)

Rozhodně dost lidí z PS3 přechází na XBOX
o 31.07.2012, 11:47 | Pekys
když oželíš Gran Turismo, kvůli kterýmu si většina lidí PS3 kupuje, tak na zábavu je lepší xbox. Pokud ti jde jen o motorismus, PS3 s GT je nejlepší volba.

Dneska už v každý prodejně mají na vyzkoušení, případně v obchodních centrech jsou předváděcí akce, tak to jde i vyzkoušet na živo.
o 01.08.2012, 12:10 | ssvobi
Formule 1 co vycházejí jak na Xbox tak na PS3 jsou tyto:

[ Link ]

a 21.9.2012 vychází Formule 1 2012...

viz zde: [ Link ]

a co se týká doporučení na hraní jednoznačně bych ti doporučil PS3 sám jí mám :-) a je to pecka...

Má to i více lidí a hry jse dají koupit i levnějš než nabízí obchody...

sám jsem tady už pár her prodal...

Jestli chceš kupovat novotu tak ti doporučím Sony Playstation 3 320GB většina obchodů k tomu dává i 1-2 hry zdarma....

a ještě abych si přihřál polívčičku tak ti můžu nabídnout Nový - zabalený originál SONY gamepad za 650 Kč...

a ještě hru Need For Speed:The Run Limited Edition za 400 Kč...

kdyby jsi měl zájem viz zde inzerce nebo můj mail: svobic87@seznam.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3183 sekund.