Navštíveno 1198x

Cau lidi. Prosim dokazal by nekdo poradit?
Prodal jsem auto ktere melo znacky v depozitu a propadla tam technicka. Kdyz jsem kupujicimu dal plnou moc k prehlaseni, muze auto odhlasit na jeho jmeno on sam nebo tohle musim udelat sam? A jak to bude se znackama kyz je propadla tk? Oni ty moje pri odhlasce vyhodi a novy majitel auta dostane nove v jeho okrese po te co udela technickou?
Hlavne jestli muze novy majitel na zaklade plne moci udelat odhlasku misto me, i kdyz je propadla tk?
Jerry.s odhlášku může on si zajede na technickou zároven i jako evidenčka a stěma všema papírama pude na ispektorát a přihlásí(když zrovna bude fungovat).
endru: jen tě opravím....
Vemeš auto na podval uděláš Emise a technickou.... Pak půjdeš na úřad kde to přihlásíš a pak musíš zpět na STK na evidenčku.. Celý den lítání :(
odhlasku v depozitu udela na plnou moc, auto prihlasi i bez stk v pripade ze opet ulozi znacky do depozita. auto ze stodoly musi jen jednou a to kdyz budes delat evidencku. stk+me nejsou potreba
enduro: jeste upravim, ze stk mu nebude slouzit i jako evidencka, protoze stk udelaji jen na majitele ktery je v tp a pro prihlaseni potrebujes evidencku na budouciho majitele.
já opravím Antonia: STK lze udělat i na jinou osobu, než je uvedena v TP... pak to samozřejmě llze použít jako evidenčka...