Navštíveno 1255x

hledam nejakej programek kterej mi na na obrazky vodoznak
idealne aby mel moznost nastavovani pruhlednosti
a nastaveni velikosti vodoznaku, co jeho barevnost
ted jsem zkusil neco ale neni to co bych si predstavoval
photoshop nemam kvuli tomu ho kupovat nehodlam stejne ani jinak ziskavat.
neco z tech free programu musi byt
ad2/ da se nejak premenit bile pozadi za obrazkem za pruhledne?
diky
zoner photo studio. umi to i davkove :)
zkusil jsem zatim
watermark image
watermark magick
a nic moc
on by to mel umet i JPEG resampler, ale neprisel jsem na to jak tam dat obrazek, text ano, ale obrazek ne
uz jsem to pochopil s timhle
TSR Watermark Image
ted spis upravit obrazek aby mel transplarentni pozadi misto bileho
když tak ti můžu poskytnout skripty do php, nedávno jsem to použil pro vytvoření jedné fotosoutěže, kam uživatelé uploadovali fotku přes web, fotku to dle požadavků zmenší, hodí to do ní vodoznak (např. logo firmy) a vystaví na web, origo fotka v plném rozlišení se bez vodoznaku uloží na server. Fungovala to skvěle a určitě to zase někdy použiju. Takže kdybys potřeboval vkládat vodoznak do fotek uploadovaných na server, mám řešení.
6kule: to uz je moc IT na mne :-D
mne to staci manualne
jde nejak udelat z loga na bilem pozadi to pozadi pruhledne?
nebo PhotoFiltre umí zprůhlednit potřebnou oblast

29.07.2012, 20:37 |
MAX Fast stone photo resizer - umí i vodoznaky a zmenšení i dávkově.. A je zadara..

29.07.2012, 20:39 |
MAX Král - musíš v PS uložit to logo jako GIF - ten umí průhlednost a pak to můžeš aolikovat v tom Fast Stone Resizeru. je to jednoduché, on GIFy umí..

01.08.2012, 20:44 |
Směty Gimp to neumí?
to umi, i dávkově i pitomej irfan view, neni třeba brát hned bagr na sázení kytek.
at jen nekecam, v irfanu dávková konverze (klávesa [B]), tam advanced a v prostrednim sloupci "add overlay image" - pak nastavení , cestu k obrázku, pozici, průhlednost.
Popřípadě "add overlay text"