Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz: xenony octa I

o Navštíveno 1938x o
o 28.07.2012, 11:03 | Antonio
Zdravím pánové, možná se to tu už řešilo,ale letmym hledanim jsem to nenašel.
Včera jsem si na octu 1 koupil origo xenonove svetla, bohuzel nevim vubec nic o samotne vymene. Vim, že je nejake jine zapojeni konektoru a ze je potreba bazmek pro automaticke naklapeni. naklapeni bych ted asi neresil. co bych delal velice nerad, je strihani puvodni kabelaze v aute(nikdy nevim, kdy budu davat puvodni svetla), existuje nejaka redukce? popr jak obtizne je svetla zapojit? díky

o 28.07.2012, 15:43 | carlos
redukce neexistuje,na xenony jsou jiné konektory a naklápění jde udělat na kolečko,znám v Prostějově borca co to dělá
o 28.07.2012, 17:27 | tommas
pohledej po inzerci na Octaviaclubu nebo Skodahome "kabeláž pro xenony na kolečko"

Stříhat kabeláž zase tak nutný není, vypinovat svorkovnice a všechno jde snadno do původního stavu. Tady někde byl návod na montáž: [ Link ]
o 28.07.2012, 17:50 | Kaproš
Že by to byl Vaša, Karlíku :-)
o 17.10.2012, 12:41 | donsasos
Dobrý den pánové.
nenašel jsem lepší téma kam se zeptat bez zakládání nového.
mám oktu 1u a válí se mi doma sada HID presne tato:
[ Link ]
zajímá mě, když pořídím original xenon korpus např:
[ Link ]
dostanu do cocky bixenon? ať už ten z výše uvedené sady nebo jiný?
pokud se nepletu tak D2S výbojky nejsou bixenonové že? Musí se s nimi použít bixenonová čočka měnící ohniskovou vzdalenost..?

Jde mi o to, že chci do originalniho korpusu použít nějakým způsobem bixenon za čočku s použitím napajení a kabeláže z HID prestavby, nalezl jsem adaptéry pro přechod na origo vybojky:
[ Link ]

[ Link ]

ale nevím jak je to s funkčností, pokud by se toto podařilo, tak již stačí dokoupit krokové motorky pro nastaveni světla a s použitím:
[ Link ]

je splňeno vše, co vyhláška žádá. (ostřik mám)
snad to není moc zmatený, za odpověď dík všem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.5202 sekund.