Navštíveno 1267x

Ahoj, nechystáte se teď někdo(nebo nevíte o někom) na otočku do nebo přes Haag zpátky do Čr? Nebo naopak nepotřebujete odvoz? Byli jsme tam na dovolené a zaběhl se nám tam pes a potřeboval bych ho vyzvednout. Buď bych vzal své auto (lpg), nebo se s někým svezl, pokud by jel na otočku. Případně něco dovezl (kombi)- ne drogy :-) Jde mi o společnost a snížení nákladů za cestu. Ideálně co nejdříve
Díky
No, já bych taky potřeboval jet do Hambuhrenu (kousek za Hamburgem). Mám tam dojednaný bedny.
Bohužel, do Legacy je s obaly nenarvu. Sháním tedy velké kombi (ideál by byl Citroen C8/P807, Transit a pd.)
Celkem to spěchá.
No já mám 307 break, tak nevím o kolik je to větší.

27.07.2012, 20:04 |
hawai Momentálně v NL jsem, ale cesta do ČR až za měsíc a půl a auto bude stejně narvaný :-(
Což o to, fenka je malá, dá se s ní cestovat pod nohama spolujezdce (shiba-inu), ale nepředpokládám že by jste ji měsíc a půl ubytovávali u sebe. A o někom jiném nevíš? I za nějakou úplatu? Díky
poslat TNT expres, do 24 hodin ji máš doma a v krabici vydrží, ne? :D
Sorry za OT:-)))
za blbost se holt platí :)
Pravda, pravda
TnT bych nejraději použil na ni, ne na dopravu ;-)
Ne, u toho chci být od A do Z - 12.000EUR je už docela dost na to, aby se něco po cestě stalo. Stačí ,aby řidič zapomněl, že má jet ke mně:-)