Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: ohodnocení PC harampádí

o Navštíveno 1073x o
o 26.07.2012, 15:12 | JoPi
Má to ještě vůbec nějakou cenu nebo to mám hodit do červený popelnice? [ Link ]
základovka FIC FR33E (VIA PLE133) k tomu paměti 256 + 512 , CPU Celeron 1300/256/100/1.5
dál 2x DDR2 1G, SDRAM 256, 2x TV karta jedna analog druhá analog + digital , dál nějakej starej modem , asi historická rádiokarta :D , Zdroj 300w PE-PFC , Firewire, DVD vypalovajda a canonka tiskárna bez barev.... no nechce se mi sem všechno vypisovat je to nepotřebný harampádí ale někomu by třeba hodně dobře posloužilo každopádně mi to je líto vyhazovat když vim že je to všechno funkční třeba za to nějaká stovka kápne :D

foto k příspěvku  od JoPi

o 26.07.2012, 15:13 | JoPi
Jo a ještě DéVéDéčko

foto k příspěvku  od JoPi

o 26.07.2012, 15:17 | Ghofig
realne mozna neco za ty zda se mi, ze DD3kove RAMky, co jsou videt v pozadi a tiskarnu. Jinak to jsou veci, ktere maji minimalni hodnotu.
Pokud se s tim chces otravovat, tak to hod na aukro a treba se to proda.
ja osobne takovehle veci vyhazuju. nemam cas s tim ztracet cas :))
o 26.07.2012, 17:15 | zede
Pokud je toho víc, tak to řeším třeba takto " [ Link ] ; ale s takovou troškou to asi nemá cenu řešit, pokud něco takového nemáš za rohem.
o 26.07.2012, 22:36 | maxov
co by si chtěl za to dvd?kdyžtak do mailu,měl bych zajem
o 26.07.2012, 23:41 | schwaboid
DDR2 2x1G cena?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3451 sekund.