Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Podsvícení palubky v čudu - proč?

o Navštíveno 1057x o
o 25.07.2012, 19:21 | Midnite
Zkopíruju to z renautlclubu?:

Zdravím. Mám problém že mi nesvítí podsvícení budíků (žárovky i pojistky OK). Svítí pouze kontrolky dobíjení, brzda, benzín,... a dál signalizace výhřevu zadního okna a zadní mlhovky + dálkové světla.. Podsvícení, parkovačky a potkávačky prostě stávkují... Nevíte kde může být problém.. Reostat jsem nezkoušel, ale myslím že bude problém jinde. Díky za každou radu, už nevím kde hledat...

Nenapadá někoho jak na to přijít (vyzkoušeny byly 2 palubky)... Nesvítí ani podsvícení topení + hodiny, ale to teď neřeším

Děkuji za jakýkoliv nápad

o 26.07.2012, 03:47 | maresk
Nejdřív ze všeho zkontroluj reostat, podle mého názoru to bude v něm
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3604 sekund.