Navštíveno 1630x

Přijede mi z US moc dobrý kamarád s ženou a dětmi. Rád bych ho pozval do nějaké dobré (ale ne nutně extranóblluxus) italské restaurace.
Má někdo nějaké doporučení? Da Emanuel se prý hodně zkazil. Doporučeny mi byly ještě pizzerie na Proseku a někde na Finské ul.
Nějaké tipy? Dík moc :-)
viki

25.07.2012, 14:32 |
muSlim | Upraveno: 2012-07-25 14:33:36
Osvedčené Di Carlo (konkrétne na Šeberove) vadí, nesedí? :-)
Edit: hlavne s ohľadom aj na deti, v lete tam mávajú gumi-hrad a rôzne chujoviny pre deti na záhrade...

25.07.2012, 14:50 |
art na starém městě, v klimentský ulici:
Pizzeria Rugantino II
[ Link ] výborný, a italský..

25.07.2012, 15:09 |
Pekys jako Slim, DiCarlo super.
byl jsem tam před dvěma týdny, zahrádka luxus, děti vypadly do hradu nebo koutku a byl klid, jídlo výborný, ceny přiměřený.
ok, díky za tipy.
Tak grosseto vypadá podobně jako Alcione u nás na pražského povstání ... :-) ale vypadá hezky.
kurník, všechno to vypadá hezky :-)
DiCarlo nejlíp Šeberov, Pankrác taky hezké a útulně.
V centru ještě LaCorte nebo Cihelna La Familia.

26.07.2012, 09:04 |
Bucci ono DiCarlo je i na Karláku moc pěkný, je to za takovym průchodem, takže je tam klid (akorát nezaparkuješ) to na Šeberově určitě ano + jako ostatní je tam moc fajn letní zahrádka.

26.07.2012, 12:00 |
CRK Trošku se vetřu s dotazem. Dal bych si kvalitní těstoviny, ale jde mi opravdu o to, aby ty těstoviny byly kvalitní nebo si dělaly svoje. často používaj nějaký kupovaný a to neni ono a nechce se mi zase měsíce pátrat. Lokalita Kladno, Praha a okolí. Splňuje to některá z těchto nebo nějaký jiný tip?
2 CRK: DiCarlo :-) Ak to nezmenili za posledných 3-4 mesiacov (dlho som tam nebol) tak si vyrábali vlastné.

26.07.2012, 13:12 |
CRK dík, zkusim... stát se to lehce může, už mi to v jedný italský udělali a ještě letos se stejkama v restauraci, kam sem chodil pravidelně několik let...

26.07.2012, 13:40 |
kuja CRK: Kolem Kladna resim stejnej problem, nevim o zadnym miste na jakoukoli kuchyni, kde by se dalo dobre najist :( Takze zbyva jenom Praha a tam zase nemam cas na nekolikamesicni testovani ruznekch restauaci.

26.07.2012, 14:18 |
CRK kuja: mě už to stálo prachů a času...
ale jsem statečnej, držím se, žeru, platim a tloustnu :-D
Kdyžtak se někdy můžem podělit o info

26.07.2012, 14:51 |
Kacko CRK: Nejlepsi je stejne udelat si to sam:D
Na DiCarlo jste nalakali i me:) Zkusim, jen nechapu italskou restauraci s agrentinskyma steakama a jen 2 rybama(zadne kraby ani jine potvory).. to mi hlava nebere:)

26.07.2012, 16:18 |
CRK Tak se před chvíli stalo, ale nejedl jsem to :-)))
Mě je úplně jednou, jakej tam budou mít mix jídla, hlavně ať je to dobrý
byl sem tam nejednou když sem bydlel nějakou dobu skoro naproti a naprosto v pořádku..
[ Link ]