Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > japonsko - rady, výměna měny

o Navštíveno 1202x o
o 24.07.2012, 20:43 | Unihero
čau, za dva měsíce letím do Japonska, chtěl jsem se zeptat na co si dát pozor, jaká je tam zásuvka, je tam draho či stejně jako u nás?

další věc chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo na výměnu Japonské jeny v hodnotě 1000-1500 kč. budu platit kartou ale pokud by nešlo chci mít něco u sebe.

díky

o 24.07.2012, 21:31 | TROY
OT - ty k*ndo ;) závist. Co tam jedeš dělat?

Je tam draho poměrně a anglicky jsi docela ztracenej ;)

[ Link ]
o 24.07.2012, 21:38 | Unihero
to troy: jedu na olympiádu ve svařování kde se zůčastní nejlepší lidé z firem KOMATSU z vcelého světa.

stravu, jidzdné apod všechno hradí firma, ale chtěl jsem si třeba i něco koupit, něco domů apod. jak jsem psal budu se snažit nakupovat kartou, ale radši bych nějaké peníze u sebe měl.
jedu do města Osaka.
absolutně anglicky neumím, mám sebou překladatele kterej umí anglicky, tak uvidíme jak budeme bojovat, ale ze sypaného čaje opravdu radost nemám.
o 24.07.2012, 23:42 | Newman
Troy by sebou zpet dotahl 4 kufry (pripadne 8 kufru) + jedno male prirucni zavazadlo.

Uplne to vidim :-)))))))
o 24.07.2012, 23:58 | muSlim
Veľa modernej japončiny sa podobá na angličtinu, len pozorne počúvať :-) Bývalý kolega tam bol opakovane, po anglicky vedel hovno, po Japonsky dve hovná a dorozumel sa, poslednú cestu ale bral tlmočníka (Japonského) lebo tam utratil majlant za ryby (Koi). Nepamätám si ale, že by spomínal že to tam je nejak výhodnejšie na nákupy než u nás...
o 25.07.2012, 07:21 | Dudelina
Počti:
[ Link ]
o 25.07.2012, 07:47 | Mr.Scully
Kdybys toužil po extrapřesných informacích, tak na BMW E46 klubu máme maníka (streety), který žil x let v ČR a x let v Japonsku a obě země má jako "mateřské", takže ten ti kdyžtak řekne cokoliv :-)
o 25.07.2012, 08:16 | Newman
matně si pamatuju, že tu byl někdo, kdo žil v Japonsku a dovezl si do Cech Skyline R34 mam pocit.
o 25.07.2012, 15:15 | Unihero
nepotřebuji doufám do Japonska Evropský cestovní pas s čipem že? mám ten starší platný do 2014.. díky, nikde jsem se to ještě pořádně nedozvěděl..
o 26.07.2012, 20:54 | TROY
newman
:o))))) já bych si nechal normoš poslat krabici :-D od kamaráda ze Sen-Dai ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.366 sekund.