Navštíveno 2207x

24.07.2012, 20:26 |
hanx Rychlý dotaz - jak je to tam s autem? Jedu tam jen na dvě noci stanovat a nikdy jsem tam nebyl. Přečetl jsem si, že se tam nedá zajet autem. Do teď jsem vždycky jezdil jen do kempů, kde jsem měl auto hned vedle stanu takže jsme si tam odkládali všechny věci, abychom je měli pod zámkem a ve stanu nemuseli nic nechávat, když jsme odcházeli na pár hodin pryč nebo tak.
Takže jak je to tady? Budu muset vždycky všechno odnosit do auta někde na parkingu vzdáleném x set metrů než se půjdu třeba vykoupat na hlavní pláž nebo večer někam se projít?

24.07.2012, 21:00 |
hanx Tak nevím, teď jsem viděl nějaký fotky odtamtud a někdo má auto vedle stanu.. Divný, když na ofiko stránkách píšou, že se tam autem jet nedá..

24.07.2012, 21:20 |
DaveF | Upraveno: 2012-07-24 21:21:22
ja tam byl asi tak pred 25lety a auta byly tenkrat normalne u stanu :-)
předloni autem až dovnitř bez probléu..nedovedu si představit kde by ty kvanta lidí nechávali auta..
[ Link ]

24.07.2012, 21:37 |
hanx Říkal jsem si, že to je divný. Díky za info.
Uplně v klidu..jezdime tam každej rok na party a mame auta u stanu.. Akorat vzdycky rozestavim stan a pak spim venku.. :D
taky jsem tam byl minulej rok a auta normál u stanu :)
každej rok mám auto u stanu ..

25.07.2012, 08:30 |
hanx zmátla mě věta na stránkách provozovatele: "Tento kemp je určen pěším turistům a cykloturistům neboť zde není možný vjezd motorovým vozidlům" ale to asi mluví přímo o pláži Klůček, v tom případě jsou asi "kemp Klůček" a "pláž Klůček" dva různý kempy, jinak si to už vysvětlit nedovedu :D no to je jedno, díky :)
Tam se pořádají srazy Škodovek a dovnitř jsou normálně asfaltky, ale z kempu na pláž je to ještě kus cesty pěšky, cca. 5min. ;)
Klůček je dobrej, ale na pláž daleko, to se projdeš... a ještě na ní platíš vstup turniketem 60kč snad

My jezdíme už jen Borný, to je na druhé straně jezera, stanuješ(parkuješ) 10m od pláže, navíc to je FKK
a ještě je to situované proti slunci a je tam větší klid

Jojo já taky už snad 8 let jen borný. Ceny lidový za stanování na víkend tam se všim všady i s parkovnym dáš pro dva lidi 240,- koupání v ceně, stan si mužeš postavit klidně půlkou do vody, každýmu je to fuk. Hloubka vody je tak do 40 metrů od břehu do pasu, takže super na vodní hrátky. Přímo v kempu pizzerie a druhá restaurace. Hlavně v noci od 22 hod povinej noční klid, což ve spoustu kempech nefunguje a ani se nevyspíš.
Ja na Machaci byl na dovci predloni a uprimne uz bych tam nejel pokud se nestanu rybarem, vymetacem letnich festivalu nebo neplavcem:)
pokud bych jel za vodou, urcite ne k machaci, Nove Mlyny jsou podle me podstatne lepsi jak pro jezdeni na kolech, tak na koupani.....