Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > GPS navigace

o Navštíveno 3277x o
o 22.07.2012, 08:25 | pista tdi
Ahoj,poraďte mi prosím nějakou navigaci která je dobře čitelná,doživotní aktaulizace map,která ukazuje odbočovací a připojovací pruhy a najde čísla popisné.Prostě takovou která už je opravdu k něčemu a ne jenom orientační.a nemusí byt uplně nejlevnějsí.Děkuji za pomoc. :)

o 22.07.2012, 09:37 | All | Upraveno: 2012-07-22 09:39:57
Noo, já to řešil předminulý týden. Měl to být dárek ale vybíral jsem si ho sám. Z výběru mi vyšel soft iGO Primo (lepší iGO 8 mi přijde už zbytečně složitý). Protože jsem chtěl i čísla popisná a nějakou aktualizaci (pročetl jsem i nějaká fóra) vyšla mi z toho navigace Navon N670 Plus Lifetime. Jezdil jsem s ní zatím asi deset dní, cca 1000 km. Je třeba pochopit systém povelů (dřív jsem jezdil s Beckerem a ten se trošku liší) a nastavit ji tak aby člověka netahala po polních cestách. Ostatně navigace je jen pomocník.
Nechtěl bych dělat reklamu žádnému e-shopu ale tohle musím. Já kupoval jinde. Tady při koupi můžeš dostat za slušnou cenu turistické mapy ČR pro Navon a mám pocit, že nabízí i rozšíření o další hlasy. Ačkoliv jsem u nich nekupoval měl jsem nějaké dotazy. Odpověděli mi ochotně a k plné spokojenosti. Neber to jako doporučení shopu, protože nákupní zkušenost s nimi nemám ale pokud bych kupoval znovu nebál bych se.
[ Link ]
Zatím jsem spokojený. Uvidím kdy mně nasere.
o 22.07.2012, 12:00 | Davados
za mně iGO PRIMO najeto s ní víc než 30tis km po Praze a asi 2tis km po ČR a 1000km po D a chyba nebo trošku zablouďění či nenajití čísla bylo asi jen ve 30ti případech takže jí to s radostí prominu.Mám to v čínskym "kejsu" kupovaný z druhý ruky,mám verzi 8.5.11.155811 z aug.13 2010 a přesto sou v ní ulice a silnice,který mnohdy ještě teď nejsou v mapách :) jako vedlejší bonus mám v Poi bodech databázi velkejch čísel,takže hledání je vážně hračka.Navíc to obsahuje sledování cesty,kdy se můžu zpětně podívat kde sem byl a nechat si čáru na mapě :).Jediný co nevim jak sou na tom aktualizace,zatím je asi nepotřebuju.Velký + sou i velký ikony což se při ovládání za jízdy hodí.Hlasů je tam hodně,ale ty nepoužívám,jezdim na oko,nebo podle výpisu silnic kterýma mám projet.V Německu sjezdy z dálnic za 1.Měl sem Medion s mapama Navigon a ten byl taky slušnej,ale je 3,5" a TomTom XL i základní "dotovanej" Garmin.iGo Primo je nejjednodušší a nejpřehlednější.Jo a co se mi moc líbí je,že když sem třeba v Praze zadávám defaultně jen ulici,přijedu do jinýho města a samo si ho to změní :)
o 22.07.2012, 12:00 | Davados
za mně iGO PRIMO najeto s ní víc než 30tis km po Praze a asi 2tis km po ČR a 1000km po D a chyba nebo trošku zablouďění či nenajití čísla bylo asi jen ve 30ti případech takže jí to s radostí prominu.Mám to v čínskym "kejsu" kupovaný z druhý ruky,mám verzi 8.5.11.155811 z aug.13 2010 a přesto sou v ní ulice a silnice,který mnohdy ještě teď nejsou v mapách :) jako vedlejší bonus mám v Poi bodech databázi velkejch čísel,takže hledání je vážně hračka.Navíc to obsahuje sledování cesty,kdy se můžu zpětně podívat kde sem byl a nechat si čáru na mapě :).Jediný co nevim jak sou na tom aktualizace,zatím je asi nepotřebuju.Velký + sou i velký ikony což se při ovládání za jízdy hodí.Hlasů je tam hodně,ale ty nepoužívám,jezdim na oko,nebo podle výpisu silnic kterýma mám projet.V Německu sjezdy z dálnic za 1.Měl sem Medion s mapama Navigon a ten byl taky slušnej,ale je 3,5" a TomTom XL i základní "dotovanej" Garmin.iGo Primo je nejjednodušší a nejpřehlednější.Jo a co se mi moc líbí je,že když sem třeba v Praze zadávám defaultně jen ulici,přijedu do jinýho města a samo si ho to změní :)
o 22.07.2012, 14:35 | All
Lifetime v názvu toho Navonu znamená právě doživotní aktualizaci map. Cenový rozdíl přístroje s roční a doživotní aktualizací je cca 700,- Kč. Nemýlím-li se mám mapovou verzi 2.2012 (soft si nepamatuju). Zkoušel jsem během dovolené vyhledávání podle čísla popisného a podle POI bodu z mapy. Zatím s účinností 100%.
o 23.07.2012, 00:04 | JB
já mám garmin 3790 s "doživotními" aktualizacemi několikrát ročně - funguje perfektně. Dřív jsem měl tomtom 930 a pořád se to zasekávalo, samé reklamace. Bohužel i ten garmin byl už za necelý rok dvakrát na reklamaci, ovšem přístup garminu je radikálně odlišný - vždycky do 10 navigace zpět a po druhé reklamaci té samé závady jsem dostal novou. ta zatím drží. Logika navigování tomtomu mi byla příjemnější, ale zvykám si. Výhoda garminu jsou čísla popisná. Minulý týden jsem vezl mladýho za babičkou na pronajatou chalupu v mikrovesnici, kterou jsem napoprvé ani nevygooglil. A garmin to znal.
o 23.07.2012, 01:47 | Davados
jo a co je taky moc fajn na iGo Primo,že ukazuje směrový cedule co sou nad silnicí i ve městech :) přesně jak sou napsaný viz ten odkaz na fotku z eshopu
o 24.07.2012, 09:17 | clown
entershop muzu doporucit .., prima lidi a super forum pro Igo / Primo :)
o 31.07.2012, 21:29 | pista tdi
Děkuji za info.Tak jsem nakonec zakoupil Navon N670 a naprostá spokojenost.Je fakt užasná.A ta stránka je taky dobře udelaná.vzal jsem si i držák na kolo,mapy cyklo turistiky a 16ku GB kartu.
o 07.07.2014, 09:52 | pista tdi
All prosím tě kdysy jsme tu řešili navigaci. Mám takový problém. Máš ješte tu navigaci Navon N670 Plus Lifetime? Při formátování karty jsem omylem sformátoval i složku celé navigace. Prosím tě nemohl bys mi to nějak poslat ty složky? Ať mužu zase navigaci používat. Email mám jarekondracka@seznam.cz Děkuji moc.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3132 sekund.