Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HTC One X vs. SGS 3

o Navštíveno 1686x o
o 21.07.2012, 21:28 | Zbyna
Muze nekdo srovnat tyhle dva tel.? Uvazuji o zmene. Ted mam SGS 2 a jsem spokojen. Chce to ale zmenu :-).
Diky za nazory

o 21.07.2012, 21:41 | HIGHTOWER
HTC z mé zkušenosti zpracování a podpora SW, třeba parádní systém klávesnice + doplňování slov, ale zase Samsung je prostě takový rychlejší :-) Už jen třeba spuštění, restart apod. je daleko rychlejší, to samé prostředí.
o 21.07.2012, 23:06 | Augi
HIGHTOWER: Nijak Tě nechci negovat, ale třeba já mám BB a restart trvá, co já vím, 3-5min, ale nijak mně to nevadí, "páčL to dělám jednou za sto let...
o 22.07.2012, 08:20 | HIGHTOWER
No HTC tak 3-4 minuty, Samsung tak 1-2. S HTC jsem dělal restart tak 1x za týden, aby se to pročistilo, u Samsungu tak jednou za měsíc, možná ani to ne, spíš jen pocitově ;-)
o 22.07.2012, 10:46 | Rocco.
tady máš odkaz přímo ne recenzi od Mobilmania...
[ Link ]
o 23.07.2012, 13:05 | Zbyna | Upraveno: 2012-07-23 13:06:23
Rezenci na mobilmanii jsem cetl, ale jeste me zajimaji dalsi zkusenosti. Pred SGS 2 jsem mel SGS a v podstate je to hodne podobne, kdyz nepocitam tu rychlost.
Chci ale zmenu proto uvazuji o tom HTC One X, ale chci aby to za to stalo. Jinak zas pujdu do Samsungu Galaxy 3
o 23.07.2012, 13:31 | Paczqo
HTC OneX mám už několik měsíců a i když jsem si řikal že bych zkusil SG3 ale když vezlo ven tak jsem u něj nenašel nic kvuli čemu by to za to stálo. S HTC jsem maximalně spokojenej funguje na tom vše co potřebuju, běhá to rychle, nepadá, žadnej restart jsem ještě nemusel dělat, po aktualizaci baterka při normalnim provozu vydrž dva dny pokud hodně hraju hry a litám po netu tak den, venku čitelnost dobrá, paměti víc než dost takže neřešim to že tam nejde dát paměťovka a nenašel jsem nic na co bych si měl stěžovat dokone i foťák mě překvapil svojí rychlostí, funkcema a kvalitou - porovnávam s Desire ktere jsem měl předtím. Co se týká kvality těla tak si nemužu stěžovat měl jsem z toho strach ale že bych ho choval jak v bavlnce to teda ne a stále je v pořádku.
o 23.07.2012, 14:16 | Zbyna
S tim ze se bude nabijet kazdy den s tim pocitam.
Take je pro mne rozhodujici ta kvalita, moc se taky k telefonu nechovam a tady ma + HTC.

Jeste vas nazor, kdyz HTC tak cerny nebo bily, a kdyz SGS 3 tak bily nebo modry (nebo co je to za barvu)?
o 23.07.2012, 14:20 | Paczqo
Tak zrovna u OneX mě vyhovuje vic černá ale ono to je vlastně jedno protože na přední části 98% prostoru zabírá display
o 23.07.2012, 14:39 | Zbyna
A nemas osoupane rohy? Pry se z matnych rohu stanou leskle, nekde jsem to cetl.
o 23.07.2012, 14:46 | Paczqo
Nemám vůbec
o 23.07.2012, 14:53 | Zbyna
a co otisky na te cerne? Jsou patrne?
o 23.07.2012, 15:00 | Paczqo
na displayi klasika a pokud jde o ten plast tak když nežeru něco mastneho a ještě přitom nepatlam po mobilu tak naprosto v pohodě nic neni vidět.
o 24.07.2012, 23:04 | Zbyna
Tak zakoupen HTC One X.
Jakej pouzivate prohlizec? Na SGS 2 bezel Dolphin daleko lepe jak na HTC. A jeste bych mel jeden dotaz da se na originalni klavesnici prohodit y/z ? Nikde to nemohu najit.
Diky
o 25.07.2012, 10:03 | mamut
u sensationu jsem to taky nikde v nastaveni nemel ale kdyz jsem najel do nastaveni klavesnice pak myslim kolonka mezinarodni,byly tam vyspane vsechny zeme tak u nich jsem fajfky zrusil a oznacil jenom nemecko a klavesy se prehodily.treba to pomuze i tobe
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3096 sekund.