Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: spojkova sada?

o Navštíveno 1349x o
o 20.07.2012, 22:49 | Rajdlos
Odešel mi dvouhm. setravcnik, takze hledam nahradu, jen se chci zeptat staci vymenit spojku vc. setrvacniku za tyto Rep kity? Poradne v nich neni uvedeno co je soucasti. Taky mne zarazi ceny na jednotlivych webech.

Zde napr Autokelly/Elit:
[ Link ]

A tady jiny prodejce:
[ Link ]

Neresil nekdo podobnou vec, mam v tomd ocela hokej? Nikde nejsou poradne popisky a ty ceny u stejnych obj. cisel se dost lisi.

o 20.07.2012, 23:28 | xSam | Upraveno: 2012-07-20 23:28:42
Řekl bych, že to jsou jen spojky bez setrváku.
Jinak ceny u druhého prodejce velice pěkné, ovšem buhví co to je...

o 21.07.2012, 02:15 | Nismo.Power
oboji jen sada spojky bez setrvaku......tzn lamela-pritlacak-lozisko....... setrvak je na tom nejdrazsi vec ...ten pocitej kolem 15tis takze celkem matros tak 20 a nejaka prace takze treba 25celkem.....
o 21.07.2012, 07:54 | Dudelina
Zkus tam zavolat...
[ Link ]

Kupoval jsem tam něco jinýho, ale dobrej přístup.
o 21.07.2012, 08:10 | dj.DEKL
mdily.cz spokojenost
o 21.07.2012, 08:29 | H-Honza (M)
ja myslim ze nejlip vychazi LUK protoze Sachs je bez loziska...
To cos uvedl je bez dvouhmoty, takze to nema moc smysl.
Kdyztak napis neco vymyslime ;O)
o 21.07.2012, 08:50 | Rajdlos
Tohle mi tvrdil kamos, co to resil nedavno, ze mam koupit ten RepKit, za tu cenu jsme si myslel, ze to bude nesmysl, zvalst kdyz tamn pisou, ze se ma kontrolovat setrvak v jakem je stavu. No jeste mu zavolam :)
o 21.07.2012, 11:32 | htd
autorozvody.cz bral jsem tam uz dve:]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3616 sekund.