Navštíveno 1068x

20.07.2012, 11:04 |
party_boy | Upraveno: 2012-07-20 11:06:02
Mám teď auto, který nemá v TP vyplněnou tu směrnici, podle které se určuje výše ekopoplatku. Brouzdal jsem internetem a našel jsem dva způsoby. Přímo na Dekře. A nebo při evidenční kontrole. Jenže to probíhá na stanicích stk a já nevim jestli to nemá něco společnýho s kontrolou emisí. Je tam totiž čip a trochu to hulí. Jestli někdo už timhle prošel, tak ať prosím napíše. Vím, že se tu ekopoplatky řeší docela často, ale postup jak na zápis jsem tu nenašel. Díky.
Co vim, tak jedine Dekra (na chodove), stoji to litr a pokud to maji v databazi, tak zapisi, pokud ne, tak snad ten litr vrati.
Kazdopadne si zjisti, kolik to ma mit vubec ofiko, to bude EURO I ne? Neni lepsi to protahnout pres ztp? Vyjde Te to kazdopadne levneji a bude to asi i rychlejsi :o)
No hele co jsem pročítal na bmwklub.cz tak na tds motory platili všici 3000, jen jeden to měl za 5000 :-D tak uvidim no. Nikoho se ztp neznám, takže tady cesta neni.
přesně tak, tohle dělá Dekra za 1000,- Kč. Pokud vozidlo neplní nic, tak peníze vrátí. Dál se můžeš obrátit na zastoupení automobilky. Ale tam si nejprve zjisti cenu a podmínky. U Hondy to stálo cca 400,- Kč a pokud nic vozidlo neplní, tak zavolají a neplatiš samozřejmě nic. To takový Fiat si řekl o 3000,- předem, pak to zkontrolují ( v horizontu 14-21 dní ) a pak dají vědět... a jestli vozidlo nic neplní, tak si peníze samozřejmě nechají...