Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > špinavá prádlo

o Navštíveno 1964x o
o 19.07.2012, 01:37 | Jozzo

o 19.07.2012, 06:58 | Thullo
:o) hezké
o 19.07.2012, 07:43 | imax
se s tim nesere :)
o 19.07.2012, 07:48 | Only_One
Tohle není JIM BEAM!
o 19.07.2012, 10:44 | Veva
pěkný, pěkný, takovej čistič by se v čechách hodil, řekl bych, že by si neodpočinul :-)
o 19.07.2012, 10:58 | Milhauzz
Mnooo, hezký pokoukání, taková bondovka s flaškou :)
o 19.07.2012, 11:33 | AR
co všecho se dá chlastem dělat;) Ale bejt to emerickej akčňák tak tu flašu rozmláti o prvního borca
o 19.07.2012, 14:02 | hopa26
Pěkný,v CZ by šel s Božkovem.
Ale to ladění filmu se mi líbí-syrový,studený.
o 19.07.2012, 15:54 | Lufas
Pekny;-)
o 19.07.2012, 16:38 | EdTV
The Punisher, dobře on.. ;-)
o 20.07.2012, 00:12 | Jozzo
tak možná trošku to sem taky patří :))

Neviete ktosi kdesi o akychsi peknych mladych cigankach co maju riadne velku dieru do riti a riadne pichaju do riti? Som vedel o jednej naozaj dobrej mladej a peknej riti v Karline, 20 rokov mala, postavu ako modelka naozaj, co som sa s nou v krcme zoznamil, to bola ta ulica pod tunelom v Karline, neviem ako sa vola..v takom psycho byte v suterenu, super vsetko ale nasrala ma potom,chcela 500 korun za riadnu ritnu jebacku a napokon chcela, ked bolo odjebano,priplatok 300,som ju do riti poslal a ta svina zavolala z okna akychsi dvoch ciganov so psom a ty kokoti si byt normalne otvorili klucom a na mna teho psa poslali, take hoveda ty cigosi..som prveho psa a riadneho vlciaka bajonetom zapichol na Slovensku ked me bolo 14 rokov, a si hadam mysleli,ze sa oserem z ich akehosi bazmeka, akehosi pitbula ci co to bolo, s takym chvostom, som ho mojim Extrema Ratio Praetorian IIT pichol taku silu rovno do oka,zapraskalo zdochol a bolo,ciganov som ztrieskal, ruku zlamal jednemu a bolo.. ze z nich krv valila a revali ..a tej peknej som teho mrtveho psa do postele priamo na nu hodil, tu mas ten priplatok, upec si ho a zozer..ale boha co je toto za prijemny sex, ked ides domov cely od krve tych cigosov a akehosi pojebaneho psa docakany ako z porazky...ved boha som musel peso v noci ist az do Libne!, nastupit do tramvaje, tak ma zatknu,cely od krve som bol Vies co, keby ta pekna cigora, naozaj bola pekna, povedala nemam prachy, chcem sa ozrat lebo nove dziny kupit, prachy nemam, nedal by si mi 300 navyse? dam jej rad, to nie je problem,a takyto krvavy combat si mohli lahko vseci ty cigosi v Replay drahych trickach vo vlastnom zaujme usetrit,psa i tricka by mali v poriadku A to nebol koniec,dojdem domov a vidim hodinky v riti, ako som tych cigosov trieskal, zleteli mi kamsi na zem, toz vravim si, vy svine chcem ich zpat, toz dva utocne noze Extrema Ratio som zobral, umyl som sa, ciste tricko,to bolo v lete,ako ty vedra boli a idem taxikom zpat do teho bytu Pridem tam, bucham a tam dalsi 4 cigosi v tem byte akysi meeting mali, ale ona tam uz nebola, vravim temu prvemu co otvoril, jebem ti mamu na hrobe tvojho otca, mam tu Seiko hodinky, daj ich,lebo vas setkych tu dobijem vy svine Uz sa k dalsej bitke z mojej strany chystalo,ja na nich serem, by som sa do nich s kludom pustil, tie hodinky som im tam naozaj nechcel nechat,Seiko za 5700, a napokon tam cumel akysi starsi cigos, akysi zrejme ich sef, dobre obleceny, ktory cosi skrikol v tej ich osratej hatmatilke a naraz bol klud, ten starsi videl moje tetovanie na rameni, a vedel co to je, to mam z cudzineckej legie 2REP co som 8 rokov bol v Afrike. A naraz bol klud a flasu vytiahol a jedlo a sadni si a vyriesime to a pyta sa ma preco tu taky bordel preboha robim, preco som tych dvoch tak dobil a psa zabil, ved ten pes bol akysi za 20tisic (boha je mozne dat za takehoto hnusneho psa co ma hlavu ako krabicu od topanok 20tisic????) a on zasa, preco ten pes lezi v tej posteli s jazykom von a dierou v hlave... boha ten mrtvy pes tam stale lezal v tej posteli v takej komickej zkrutenej pozici...vravim mu zabudol som hodinky tu, a hadam necakas ze ti teho psa zaplatim,co to tu zkusas na mna? a on do riti a to si preto nasho pitbula zabil a tych dvoch tak dojebal,ze si hodinky tu zabudol?? ja nie, a vysvetlujem preco ma nasrali, vravim mu, neserte ma, lebo mozno gramatiku neviem tak excelentno,ale filipino martial art s nozmi mozem na universite vyucovat vy svine tak ma neserte a hodinky su kde?, a on sa pyta tych cigosov a ty kokoti krutili hlavami ze nevedia, boha to ma tak nasralo, ze som jedneho chytil a tym Praetorianom som mu po cele presiel ze z neho krv liala ten starsi zasa rovnal konflikt a jeden z tych cigosov vytiahol z kapsy akesi hodinky a dava mi ich, mu vravim, doboha to nie su ty moje a ten starsi nevadi tak ber tyto ty su lepsie Som ich zobral, sa zdali pekne a druhy den sa pytam v hodinarstve a ten hodinar mi vravi, joooooj a toto odkial mas? vravim, som moje ztratil a akysi cigos mi tyto nahradou dal a on mi vravi, doboha to su zlate original hodinky za 400.000, Patek Phillipe, to ti naozaj dobre dal, predas, dam ti 60 tisic za ne ihned, tak som mu ich predal,co s tym budem robit.. tak takto to skoncilo, som mal chut tym kokotom noveho psa kupit, a doniest ho, ale napokon som sa na nich vysral, lebo za ty hnusne pitbuly v inzeratoch chceli najmenej 7000 a viac a to na nich serem... A za mesiac si vravim, na co, ved sa nic take hrozne nestalo a isiel som tam zpat,naist tu peknu cigonu, bucham a v byte nikto nebol a akysi maly mi na ulici vravi, ze sa odstahovala kamsi na Zizkov, tak skoda Komicke bolo, ze ten maly chalan, ties cikor, mi vravi, ja neviem, tak 8-9 rokov mu mohlo byt, ja viem ktora to je co hladas, to je ta co za peniaze jebe chces od nej ojebat?
o 20.07.2012, 01:30 | Kamil07 | Upraveno: 2012-07-20 01:31:13
Jozzo: Tvoje zkušenost? :-DDD
o 20.07.2012, 10:08 | Newman
reklama na Jacka ? husty !
o 20.07.2012, 12:38 | Jozzo
nene to fakt neni reklama na jacka :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3204 sekund.