Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovolena Bulharsko

o Navštíveno 1389x o
o 18.07.2012, 16:05 | empiK (M)
Nikdy jsem v tehle zemi nebyl, ale rikam, si ze to uz asi nebude zadnej Dagestan. Nejake zkusenosti s dovolenou v tehle zemi? Adrenalinova dovolena nas ceka v zari, tak na rovinu rikam, ze sem se chceme jet jen tak placnout, takze nejlepe petihvezda, all inclusive, at nemusime nic resit. Doporuceni na nejaky pekny hotel a plaz? Diky.

o 18.07.2012, 19:40 | mrazik
Dnes bombovy utok na letisti. Jinak vice jsem slysel kritiku. Ubytovani a sluzby nic moc. More casto spinavy.
o 18.07.2012, 21:30 | HIGHTOWER
o 18.07.2012, 21:37 | .mycTD
tak ono si asi moc nevyberes:
[Pumový útok na školu v Brindisi. Bomby zabily dvě děti - Aktuálně.cz]
[Pumový útok na jihu Sýrie těsně minul mezinárodní pozorovatele ...]
[Další černý den pro Irák: pumové útoky připravily o život 84 lidí ...]
[Pumový útok v Jemenu přerušil export plynu do zahraničí...]
[Další pumový útok v Sýrii, vojáci prý jeden překazili]
[Zahájení zasedání - pumový útok na školu a zemětřesení v Itálii]
[Nový mírový plán se Rusům nezamlouvá, v Damašku další pumový...]
[Pumový útok v severním Pákistánu si vyžádal nejméně 25 mrtvých...]
o 18.07.2012, 21:54 | macek
Mrazik a byl jsi tam ze tohle pises?? Vetsinou tohle pisou lidi co vo tom vedi hovno
Me treba vyhovuje vic Bulharsko nez Chorvatsko Chorvati moc namistrovany a docela draho Bulhari sou podle me vic pohostiny a ceny super a more spinavy??:-)) ani jednou sem ho spinavy nezazil a to sem tam byl 16krat Primorsko Kiten
o 18.07.2012, 22:13 | Luke_288
nebal bych se toho. u more jsem sice nebyl, ale byl jsem 3dny v Sofii a cca 100km okolí, město pěkný, poměrně čistý, moc pěkný holky, bulhaři(ky) srdečný lidi, nenarazil jsem tam na prudiče nebo machry.
o 18.07.2012, 22:21 | yenn
ja byla taky v Primorsku, moc pekny, zadny problem s nicim, klidne bych tam jela zas.
o 18.07.2012, 22:30 | Pekys | Upraveno: 2012-07-18 22:31:06
byl jsem minulej rok, a hotel Miramar v Obzoru. Doporučen jako jeden z nejlepších, a musím říct že maximální spokojenost. All-In, prima služby, přímo na pláži bez žádný promenády, bazén na plavání, druhej na kraviny, další pro smrady. jídlo super. Nic mi tam nechybělo, a vrátil bych se tam zase. Teď aktuálně je tam kolega, kterej tam byl i loni a taky vsichni spokojený, i letos.

Moře na pohodu, pláž se večer uklízela.

Nevím co jsou služby naprd, ale kromě pozdního odbookování, jsem na recepci nemusel a všechno bylo samozřejmostí, úklid, žrádlo apod. Úklid v jídelně byl na 1*. Takovej fofr jsem ještě neviděl.

Drsný je tamní cestování po silnicích. To je čistej adrenalin. A letiště ve Varně, to jsou 80.léta jak vyšitý. Tam se zastavil čas, a je to hrozná díra.

Ceny nevim, jediný co jsem tam utratil bylo asi 300€ za skůtry.
o 18.07.2012, 22:33 | Darker
Byl jsem par let dozadu a supr, bydlel sem ve vesnicce u Burgasu... more cisty (o plazich uz se to rict moc neda, ale zalezi jak kde), lidi pohostiny, domluvis se rukama nohama, ani draho tam nebylo :)
jeste k tomu mori, bylo zrovna zemetreseni, kdyz sem tam byl a ze dna se zvedl nejakej ropnej bordel(my o tom nemeli ani tuseni), co tam byl, byly super vlny, tak sme tam naskakali (i pres cervenou vlajku, uz bych to ted asi neudelal) a pak ze sebe zbytek dovoleny sundavali kolomaz :-D
o 18.07.2012, 23:17 | carlos
jsem se z tama vrátil před týdnem,moře a ubytování super a ceny také super,jinak mrazík je mimo
o 18.07.2012, 23:25 | Rudi
jako ostatní, byl sem asi 3 roky, hotely převážně novostavby při pohledu na detaily to chci za pár let vidět, ale jinak to působil všechno hezky a místama i trochu "luxusně". Klasika je u těchhle národností už bordel a skládky přímo mimo pozemek hotelu. Nicméně nebránil bych se tomu klidně znova!
o 19.07.2012, 12:27 | deywis
Byli jsme s přítulkou loni a předloni na Slunečným pobřeží , nějakej 3* hotel, 2 roky starej, takže krásnej. Měli jsme to jen se snídaní, protože jsme to koupili jako last, ale bylo to za super cenu. Služby super, ceny směšný (často levněji jak u nás). V každé druhé hospodě mají akce happy hour 1+1, takže se tam člověk opije fakt za pár korun :-) Před každým podnikem stojí "naháněč" a slibuje ti hory doly a láká tě do hospody - často se na nich dají vyhádat nějaký free drinky, ale zase nenaletět každýmu. Často tam taky pobíhají malí cigáni se štěnatama a kočkama a žebrají o prachy na jídlo - nenaletět jim.
Moře bylo relativně v klidu, ale já jsem stejně víc času strávil u bazénu, protože moře mi nic moc neříká.... Na pláži se platí za pujčení lehátka a slunečníku, pokud teda hotel nemá svoje vlastní. Lidí relativně dost, ale místa na lehnutí na lehátkách dycky plno.
Před týdnem se vrátili rodiče od přítelkyně, říkali že super, jenom moře bylo plný řas. Poslední den co odjížděli že už ale bylo čistější.

Jinak tu zemi fakt doporučuju.
o 19.07.2012, 13:13 | Midi34
primorsko naprosto v pohodě ,oproti chorvatsku v klídku
a levnější
o 19.07.2012, 13:45 | Mr.Scully
Tak já taky slyšel, že nic extra, ale nejde to srovnávat s Chorvatskem, tam souhlasím s tou arogancí místních a vysokými cenami, to bych opravdu radši jel do Bulharska. Spíš je otázka, proč nevyrazit na jih Itálie nebo na řecké ostrovy, kde si myslím, že ta dovolená je daleko lepší. Ale třeba je zase Bulharsko levnější. Všechno má něco.
o 19.07.2012, 14:01 | Zdenek (A)
Vloni jsme byli v Bulharsku v Nessebar, Slunecne pobrezi. Hotel slusnej, all inclusive, plaz cista, more uslo..... Jidla bylo mraky, jen bych rekl, ze bylo krute malo ovoce. Na plazi ale natriskano! Ceny v obchodech tak nejak normalni. Neni si fakt na co stezovat, ale....... Letosni dovca v Recku, na Zakyntosu v hotelu Strofades byla nesrovnatelne lepsi. Obecne vsude cisteji, more jako kristal, mnohem mensi (zadna) tlacenice na plazi, hotylek maly a prijemny s ochotnou obsluhou...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.342 sekund.