Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Kamerová sonda - kde???

o Navštíveno 986x o
o 17.07.2012, 23:08 | rcman
Ahoj,

máme na baráku problém s kanalizací. Blbý je že se to všechno nedávno dodělalo a než budu muset přistoupit k radikálnímu rozdělání kanalizace a nalezení problému. Tak bych rád sehnal "Kamerovou sondu". V jednom místě kde je pravděpodobně problém je možnost se kouknout odpadní trubkou dovnitř. Bohužel bych na to potřeboval přesně takovouhle kamerovou sondu jako je tady [ Link ] .

Nevíte někdo kde by se to dalo půjčit???

Nebo případně nákej jinej nápad jak se podívat "nenápadně" do odpadu bez rozebrání?

Předem děkuji za pomoc.

o 18.07.2012, 07:55 | michall | Upraveno: 2012-07-18 07:58:23
Půjčovnu netuším, ale určo se tím zabývají některé firmy. Záleží na závadě, kamera v odkaze bude vidět hlavně dopředu, tj. do černé díry :-), ty asi budeš spíš chtít vidět do boků ohledně poškození trubky. Třeba tu [ Link ]
o 18.07.2012, 09:52 | rcman
Michall: Děkuju za tip. Mám spíše podezření že tam ňákymu hovadu něco spadlo když se rušila stará čast odpadu co byla ještě v litině. Takže Ta kamera co kouká dopředu by mě stačila. A taky se do toho odpadu budu koukat jako by po směru, takže bych měl byt ještě před tím kde se to ucpává...
o 18.07.2012, 10:53 | michall
Kolegovi jsem půjčoval něco takového [ Link ] , ale ten to chtěl na prohlídku komína, jestli mu tam něco netrčí. Teoreticky když na to přifačuješ pár bílých LEDek tak to na kousek prohlídky stačí taky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3654 sekund.