Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HTC s Android ICS - úprava kontaktů - rada

o Navštíveno 2232x o
o 17.07.2012, 11:19 | Petura
už se pár hodin peru s převodem kontaktů do nového telefonu a stále to nebere konce :(
z nokie mám CSV soubor, který potřebuju dostat do HTC ...
zatím jsem nenašel žádný program který by mi pomohl s importem

LG to umí, Samsung má Kies, ale HTC nic ...
našel jsem i radu jak CSV importovat na gmail a pak do telefonu, jenž to mi nesedí vůbec jména, adresy, telefonní čísla, takže kontakty k ničemu :(
prosím radu čím nejjednodušeji a efektivně upravím kontakty a dostanu je do HTC ...
díky moc

o 17.07.2012, 11:25 | nome | Upraveno: 2012-07-17 11:26:50
moje rada je naimportovat csv do Outlooku a pak použít tento sw

[ Link ]

nebo tento

[ Link ]
o 17.07.2012, 11:51 | MaSuZaPi_Honza | Upraveno: 2012-07-17 11:53:52
. EDIT
rychleji píšu než čtu¨:-)
o 17.07.2012, 12:25 | Mr.Scully
Já to řešil tuším přes Google kontakty, tam to CSV pobralo a pak se to automaticky s Androidem sesynchronizovalo.
o 17.07.2012, 12:45 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
phone copy

[ Link ]

umi to mraky zarizeni, ale nepises jakou mas nokii, pokud ala 5110 tak samo ne
o 17.07.2012, 13:17 | Petura
kontakty mám z E66

no už jsem nějak dostal to csv do outlooku, ale stále mi nesedí správně mobilní čísla a ostatní (jiné tel. číslo) a úplně mi chybí mailové adresy :(, ale těch nebylo tolik, hlavně srovnat jména a telefony ...
no přes gmail jsem je do telefonu dostal, ale nějak nesmyslně to přiřadilo skupinu k telefonnímu číslu, takže sice číslo vidím, ale nevytočím a když mi někdo volá tak nevidím jméno
o 17.07.2012, 13:24 | clown
kral ..
ty woe pak se divite, ze vam volaj z ruznejch firem, kdyz sverujete data cizim firmam :))))
o 17.07.2012, 13:46 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Clown: mne serou spamy v mailu
Tolik lidi nevola

Ale tohle je fajn na prenos a zalohu
Tim ze pro mne jsou kontakty cenejsi nez mobil to podstoupim, kdykoliv do novyho tel. Stahnu tohle a natahnu rozsahlej adresar stejne jak byl
o 17.07.2012, 15:25 | Petura
tak asi na to dneska nemám správný buňky, ale nedaří se a nedaří se ...
gmail sync úplně na dvě věci, a oba prográmky do NOMEho taky nic :(
jména tam dostanu, ale čísla jsou nepoužitelný :( resp. jsou v jiných kolonkách a jakákoliv úprava CSV v excelu nebo texťáku to ještě víc rozhodí ...
fakt zlatej KIES pro Samsung
o 17.07.2012, 17:59 | Petura
uff, tak kontakty jsou na svém místě včetně emailů ...
ale je to tak debilně udělaný, že nevim jak se mi to povedlo a to mě pěkně točí ... :o(
tolik možností co jsem udělal a fakt nevim, která byla ta správná :o(
synchronizace s gmailem mi je dost debilní, si to dělá co chce ... teď bych to rád z telefonu pro zálohu dostal na gmaila nevim jak :)
o 17.07.2012, 18:19 | tomas2285
Jestli si to dobře pamatuju,tak v kontaktech dej importovat/exportovat,exportovat na kartu sd.Pak to samé akorát dáš importovat z karty sd a vybereš google.
o 17.07.2012, 21:57 | tomas-x
já doporučuji následující návod [ Link ]

přetahoval jsem takhle otcovi kontakty z E52 do HTC a během pár minut hotovo.
o 17.07.2012, 22:42 | clown
co kontakty ... , ale SMS .., to bude jeste prdel :)

ale vse je resitelne .. :) a google toho napovi tolik :)
no ted mne ceka jeden upgrade symbian S60V3 to Symbian Belle a jeden S60V5 to ICS :)) sam jsem zvedavej jak moc to bude ze Symbianu krok zpet :)
o 18.07.2012, 06:24 | Petura
clown: na SMS se*e pes :) na to už fakt nemám ...
ale štve mě, že nevim jak se mi to povedlo, protože jsem zkoušel víc možností a né vše fungovalo zrovna hned, např. na gmailu jsem koukal za cca 15min a postupně se tam doplňovaly kontakty včetně emailů, jenže předtím jsem je upravoval v outlooku a importoval do gmailu a pak ještě zkoušel jeden program na synchronizaci co jsem našel na android foru ... každopádně mi to přišlo extremně složitý a zbytečný ... kontakty z facebooku, skype, gmailu, telefonu všechno v jednom :( ještě že nepoužívám ty sociální sračky (možná kdybych to používal, tak import kontaktů byl jednoduší) ...
udělal jsem zálohu na kartu v *.vcf, tak doufám, že záloha je OK (i když jsem to zkusil otevřít v PC a viděl jsem jen jednu vizitku) :o)
o 19.07.2012, 10:32 | clown
tak ja mam jak SMS, kontakty vse uz preneseny
v jednom kroce .. Mobiledit .. komercni, vlastni :)

ted se jenom naucit, ze telefon se MUSI nabijet kazdy den .. :)
o 19.07.2012, 10:40 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
clown: vcera mi zrovna nekdo volal a databazi prodali z zivefirmy.cz
omi i dalsi veci jako vsechny tyhle zapisi firem pro vyhledavace to prodavaj dal, neudelas nic, rikam strc si to do prdele, mene to nezajima a pokud nechces nakoupit odemne tak zaves, docela jsem ho rozhodil :-D
o 19.07.2012, 10:42 | clown
kraliku kraliku .. :)
no jo .. je to free, tak to odseres jinak :)))
dobre vam tak .. :)

me staci to, ze musim mit google ucet kvuli telefonu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3219 sekund.