Navštíveno 2232x

už se pár hodin peru s převodem kontaktů do nového telefonu a stále to nebere konce :(
z nokie mám CSV soubor, který potřebuju dostat do HTC ...
zatím jsem nenašel žádný program který by mi pomohl s importem
LG to umí, Samsung má Kies, ale HTC nic ...
našel jsem i radu jak CSV importovat na gmail a pak do telefonu, jenž to mi nesedí vůbec jména, adresy, telefonní čísla, takže kontakty k ničemu :(
prosím radu čím nejjednodušeji a efektivně upravím kontakty a dostanu je do HTC ...
díky moc

17.07.2012, 11:25 |
nome | Upraveno: 2012-07-17 11:26:50
moje rada je naimportovat csv do Outlooku a pak použít tento sw
[ Link ] nebo tento
[ Link ]
. EDIT
rychleji píšu než čtu¨:-)
Já to řešil tuším přes Google kontakty, tam to CSV pobralo a pak se to automaticky s Androidem sesynchronizovalo.
phone copy
[ Link ] umi to mraky zarizeni, ale nepises jakou mas nokii, pokud ala 5110 tak samo ne
kontakty mám z E66
no už jsem nějak dostal to csv do outlooku, ale stále mi nesedí správně mobilní čísla a ostatní (jiné tel. číslo) a úplně mi chybí mailové adresy :(, ale těch nebylo tolik, hlavně srovnat jména a telefony ...
no přes gmail jsem je do telefonu dostal, ale nějak nesmyslně to přiřadilo skupinu k telefonnímu číslu, takže sice číslo vidím, ale nevytočím a když mi někdo volá tak nevidím jméno

17.07.2012, 13:24 |
clown kral ..
ty woe pak se divite, ze vam volaj z ruznejch firem, kdyz sverujete data cizim firmam :))))
Clown: mne serou spamy v mailu
Tolik lidi nevola
Ale tohle je fajn na prenos a zalohu
Tim ze pro mne jsou kontakty cenejsi nez mobil to podstoupim, kdykoliv do novyho tel. Stahnu tohle a natahnu rozsahlej adresar stejne jak byl
tak asi na to dneska nemám správný buňky, ale nedaří se a nedaří se ...
gmail sync úplně na dvě věci, a oba prográmky do NOMEho taky nic :(
jména tam dostanu, ale čísla jsou nepoužitelný :( resp. jsou v jiných kolonkách a jakákoliv úprava CSV v excelu nebo texťáku to ještě víc rozhodí ...
fakt zlatej KIES pro Samsung
uff, tak kontakty jsou na svém místě včetně emailů ...
ale je to tak debilně udělaný, že nevim jak se mi to povedlo a to mě pěkně točí ... :o(
tolik možností co jsem udělal a fakt nevim, která byla ta správná :o(
synchronizace s gmailem mi je dost debilní, si to dělá co chce ... teď bych to rád z telefonu pro zálohu dostal na gmaila nevim jak :)
Jestli si to dobře pamatuju,tak v kontaktech dej importovat/exportovat,exportovat na kartu sd.Pak to samé akorát dáš importovat z karty sd a vybereš google.
já doporučuji následující návod
[ Link ] přetahoval jsem takhle otcovi kontakty z E52 do HTC a během pár minut hotovo.

17.07.2012, 22:42 |
clown co kontakty ... , ale SMS .., to bude jeste prdel :)
ale vse je resitelne .. :) a google toho napovi tolik :)
no ted mne ceka jeden upgrade symbian S60V3 to Symbian Belle a jeden S60V5 to ICS :)) sam jsem zvedavej jak moc to bude ze Symbianu krok zpet :)
clown: na SMS se*e pes :) na to už fakt nemám ...
ale štve mě, že nevim jak se mi to povedlo, protože jsem zkoušel víc možností a né vše fungovalo zrovna hned, např. na gmailu jsem koukal za cca 15min a postupně se tam doplňovaly kontakty včetně emailů, jenže předtím jsem je upravoval v outlooku a importoval do gmailu a pak ještě zkoušel jeden program na synchronizaci co jsem našel na android foru ... každopádně mi to přišlo extremně složitý a zbytečný ... kontakty z facebooku, skype, gmailu, telefonu všechno v jednom :( ještě že nepoužívám ty sociální sračky (možná kdybych to používal, tak import kontaktů byl jednoduší) ...
udělal jsem zálohu na kartu v *.vcf, tak doufám, že záloha je OK (i když jsem to zkusil otevřít v PC a viděl jsem jen jednu vizitku) :o)

19.07.2012, 10:32 |
clown tak ja mam jak SMS, kontakty vse uz preneseny
v jednom kroce .. Mobiledit .. komercni, vlastni :)
ted se jenom naucit, ze telefon se MUSI nabijet kazdy den .. :)
clown: vcera mi zrovna nekdo volal a databazi prodali z zivefirmy.cz
omi i dalsi veci jako vsechny tyhle zapisi firem pro vyhledavace to prodavaj dal, neudelas nic, rikam strc si to do prdele, mene to nezajima a pokud nechces nakoupit odemne tak zaves, docela jsem ho rozhodil :-D

19.07.2012, 10:42 |
clown kraliku kraliku .. :)
no jo .. je to free, tak to odseres jinak :)))
dobre vam tak .. :)
me staci to, ze musim mit google ucet kvuli telefonu :)