Navštíveno 2213x

Upřímně se přiznávám, že mi tečou slzy. Tohle byla moje Ikona , muzikant srdcem i duší, idol mládí a nejlepší éry rocku, která se bohužel už nikdy nevrátí....Jen lituji, že jsem na jejich koncerty nejezdil častěji, viděl jsem jich asi 6 a je to málo.
[ Link ] asi tady neproběhlo tohle ... taky hrůza ... občas jsem na rally zajel juknout

16.07.2012, 22:11 |
Crimson | Upraveno: 2012-07-16 22:19:58
Super u těchto lidí je to, že v naších uších žijí dál ..
také mě píchlo u srdce, když jsem to čet !
[ Link ]
MazliG: Letos je toho bohužel nějak moc :-/
Kdyz jezdil se starym semeradem a jezdil za cs develop tak jsme jim delali malyho sponzora. Starymu semeradovi. Asi 4 x jsem se na ne byl se sefem juknout. Pribram, sosnova. Skoda mladyho zivota.
MazliG: co to sem motáš, člověče??!!!
Tohle je pietní vzpomínka na velikána rocku a ten si zaslouží mít své vlastní vlákno.

17.07.2012, 08:47 |
JR Kdo je Jon Lord?
Švejkuješ? Nahoře máš link.

17.07.2012, 10:36 |
JR aha, tak toho neznam.

17.07.2012, 16:44 |
Crimson | Upraveno: 2012-07-17 16:44:46
JR s náma trošku šprýmuje ...
mj. sledujete tvorbu českého Lorda či Wakemana ?
ted mu vychází Pianno 2012 - neskutečná záležitost
[ Link ] Doporučuji i předešlá alba Otlučená srdce 2009 a Slunci blíž 2000

17.07.2012, 21:10 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-07-17 21:11:08
JR: To nejsi sám kdo ho neznal ;)) Jako kapelu jo, ale že tam je někdo toho jména? To asi věděl jen fanda kapely...
Zdeny60: Trochu úcty i k druhým by nezaškodilo... OT je tady mnohokrát vidět i od Tebe.
Zdeny uklidni se nebo ti rupne cevka a nekdo tady bude muset napsat thread tobe.
Zdeny - až se vypláčeš - tak se uklidni a nepiš mi sem takový píčoviny

17.07.2012, 22:18 |
CRK Zdeny60: když je to pietní vzpomínka, tak se tak hlavně chovej ty, jak tady, tak ve svym vláknu. Spíš mi připadá, že se navážíš do nás ty a ty kecy, v tvym vlákně, že ty to dokážeš líp procítit, než většina tady... Tak to velkej výtlem... A pamatuješ, jak když si byl mladej, tak si neměl rád přechytralý geronty..?! Tak se tak nechovej... :-)))

17.07.2012, 23:20 |
JR Jeste by se mohlo resit ci smrt si zaslouzi vic ucty. Podle me je umrti Bohouse Ceplechy vetsi tragedie, protoze tu zanechal mladou rodinu :(
Založ si vlákno a bude tam mít klid. A propos, zatím nic nepředvedl. Zato Lord ano a 150 milionům lidi dával 40 let radost. Tož tak.
Samosebou smrt člověka (každýho dobrýho) jke jistě tragedie. Jenže MazliG se nasral s nečím od věci do vlákna, které bylo úplně o něčem jiném. Sorry.

18.07.2012, 07:21 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-07-18 07:22:17
Zdeny60: Proč by na vše zakládal vlákno? Běžně se diskuze rozvede a je to smrt ve stejný moment, tak proč se o tom nepobavit a nevyjádřit soustrast? Nemusí tu být na vše samostatné vlákno.
Mimochodem tohle nechám raději bez komentáře:
"A propos, zatím nic nepředvedl."
protože za to bych měl doživotní BAN a ty mě za to nestojíš...
Zdeny60: ty seš samolibej přemachrovanej starej jouda .. a víc se k tobě už nebudu vyjadřovat - a to buď rád že jsem ti nenapsal co si opravdu myslím ty pitomo
Zdeny60: a že nic nepředvedl - podle toho posuzuješ kdo si po smrti zaslouží kolik úcty a vzpomínek - to je možná to nejhnusnější co jsem tu za poslední dobu četl ...

18.07.2012, 07:49 |
Zdeny60 | Upraveno: 2012-07-18 07:50:31
Ty troubo-sorry, s titulováním jsi začal ty a akademici používají tituly - podívej se, kolik zahynulo/zemřelo lidí na planetě, kteří prostě něco znamenali? Nejen v hudbě, ale i jinde.
Je to tragedi, když zemře člověk a o to je větší, když zemře ještě mladý, což Ceplecha byl.
Ale znovu - promiň mi to-čím se zaspal do nějakých dejme tomu událostí, aby bylo třeba jej oslavovat?
Zní to sice tvrdě, ale tak to prostě je.
Je mi líto jeho pozůstalých a osobně mi je líto i jeho, že už nemůže žít dál, ale pořád to nemění nic na faktu, že světu opravdu nic nedal a hlavně nezanechal.
A opět - ve vláknu o Jonu Lordovi bych viděl se držet lajny. Pokud k tomuto pánovi nemáš co říct, tak se zdrž, prosím, dalších OT příspěvků.
TY mě budeš psát, kam co můžu na foru napsat, kde se jak může rozvinout vlákno ? děláš si ze mě prdel ? TY mě budeš moralizovat a použovat ? Jak říká můj táta, TY bys potřeboval dát facku ...
TY se teďko podívej, kam se tohle vláko kvůli tvejm kecum ubralo ...
Zdeny60:
"... že světu opravdu nic nedal a hlavně nezanecha ."
Jsi na AHC a jestli si myslíš, že Ceplecha tomuhle automobilnímu světu nic nedal a nezanechal ...
Ty jsi prostě muzikant a máš rád hudbu, ale už nechápeš, že někdo je zapálenej do rally a stejně jako tobě dělá kvalitní hudba radost, tak se někomu vykouzlí úsměv na tváři, když kolem něj na RZtě profrčí auto.
Osobně si myslím, že je tu více fandů do rally a že jmén Ceplecha tu zná více lidí než jméno Jon Lord. Prostě srovnáváš nesrovnatelný.
Jinak Deep Purple mám rád, ale neznám členy jmenovitě a stejně tak mám rád i rally. Jen nechápu, jak můžeš napsat takovou hloupost.

18.07.2012, 08:33 |
JR To asi jako kdybychom rekli, ze neni duvod na autohifi foru resit neci smrt, kdyz to neni funus forum.

18.07.2012, 09:00 |
Mr.Scully | Upraveno: 2012-07-18 09:01:09
Já bych tedy taky řekl, že je vcelku neporovnatelné, jestli je někdo světovou špičkou a rozdává radost 40 let stamilionům lidí, nebo jestli někdo posledních deset let říká "doleva, doleva, rovně" a zná ho 5 tisíc lidí. Tragédie jsou to obě (a ani jeden z nich za svoji smrt nemůže), ale fakt bych to nesrovnával. Byť, jak říká Tarrance, jsme na AH fóru a tudíž ten lokální poměr může být obrácený.

18.07.2012, 09:47 |
Zdeny60 | Upraveno: 2012-07-18 09:48:28
Princip:
Filip.146 založil vlákno ke vzpomínce na JL. Tak, jak mnoho jiných založilo podobná vlákna ku vzpomínce na další zesnulé.Vyjádřil jsem v něm svoji lítost nad odchodem tohoto Pána.
Pak přišel MazliG a zcela od věci se plácnul odkaz, který s vláknem JL vůbec nesouvisí.
Ohradil jsem se, ať do vlákna o MUZIKANTOVI jménem JL nevkládá odkazy na spolujzedce rallyového sportu s tím, že jednak je to zcela jiná věc a že si má založit své vlákno.
A od tohoto okamžiku jsem se stal středem výpadů JÁ, protože do svého příspěvku v 17.7. 7:54 jsem nijak nereagóval.
Pak se do mě obul Tuner2 - v 21:10. Zatím jsem se pořád ničím neprovinil.
V 22:05 mě sprostě napdal MazliG - jak vidíte, do té doby jsme napsal jen jediný příspěvěk - ten v 7:54, kde jsem se ohradil proti zanášení cizích elemntů.
Po něm další - CRK a JR. Zatím pořád nereaguji...
CRK ovšem začíná sprostě a vulgárně urážet. Opět jako první, nikoliv já.To v čase 22:18.
Já rteaguji až o den déle - 18.7 v 4:54. Doporučuji, aby se Ceplechovi založilo vlastní vlákno. Jsem slušný, neurážím nkoho ničím.Pozastavuji se pouze nad tím, že někdo se pokouší porovnávat neznámou postavu rallyového sportu (opetj se někoho v Německu, jestli zná Bohuše Ceplechu) s světoznámou postavou JL.
Dostává semi vulgárních urážek od MazliG. Sprostých, jak jnak, od člověka jeho úrovně.
Takže kde je ta chyba? ptám se tě, Tunere, MazliGu, JR,CRK? Kdo začal s urážkami? Kdo začal nadávat? Kdo to vlastně vše inicioval? Mně se zdá, že já to fakt nejsem, ale jedinej uráženej jsem já:-)
Chápu, že rady a zkušenosti starší se nikomu nelíbí, ale tak to v životě už chodí.
To jen mladí nezkušení jedinci si myslejí, že jsou chytřejší a dělají a hlavě vědí vše lépe, než my starší, ale už staří Mayové měli krásné přísloví: "kuře se snaží být moudřejší, než slepice". Tak se nad ním zkuste zamyslet, mládenci:-)))) Jsem dychtiv vašich výplodů:-)))To jsem trochu odbočil, no nic.
To jste tady teda tomu dali :-( ..tyhle lidi fakt nesrovnávejte, myslím tím co dali světu, to ani nelze, to je jak Luis de Funes vs Láďa Ondřej co by Jakub Mázl z Ordinace v Růžovce !
Zdeny60: hlavně že ty jsi na úrovni soudruhu ... končim

18.07.2012, 11:10 |
JR Karle nejde o srovnavani, ale fascinuje me Zdenyho pristup stylem "jenom ma pravda je ta spravna", kterej uz tady parkrat v posledni dobe predvedl.
Pochopitelne, ze kazda smrt cloveka neni duvod k oslave, ale jak uz jsem rekl, tak JL ja neznam, nikdy jsem ho nevidel a nikdy o nem neslysel. Takze beru, ze neco v hudebnim prumyslu dokazal, ale za sebe nebudu psat, ze odesla legenda. A jak moc dobre vis, tak debata se vzdycky nekam zvrhne, takze vzpomna na dalsiho tragicky zemreleho cloveka neni tak uplne mimo.
JR: a o Smetanovi či Mozartovi jsi taky neslyšel?
A o Schellingerovi také ne? Protože kdyby ano, tak jeho skladba Šípková Růženka pochází hádej od koho?

18.07.2012, 14:04 |
tesil Od Mozarta? Nebo Smetany?
Jinak o Lordovi jsem nekdy uz slysel, ale byl to jinej lord a mluvili o nem kdysi v TV, ze v Praze zanechava na hajzlech svoji vizitku.
Jinyho Lorda neznam a jestli umrel nekdo z DP, tak je mi to taky uplne u prdele, lito mi bylo Ceplechy, kterej umrel mladej a tragicky.
Bohous Ceplecha? Moment, ten jak kreslil vtipy do Dikobrazu a pak komiksy do Komety? Tak toho mi je lito :( mel jsem jeho kresby rad...
samantus .... tak to byl tuty von

18.07.2012, 21:17 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-07-18 21:17:41
Tuner2 se ve 21:10 do nikoho neobul, jen napsal jak to je. Bohužel si z toho dotyčný nic nevzal...