Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: Rada youtube nenačítá

o Navštíveno 1429x o
o 16.07.2012, 21:16 | JoPi
Zdravím mám už delší dobu problém s tím že se mi u videí na youtube načte prvních 51s a pak to načítá už jen pozvolna při přehrávání ale při pauze se zase načte jen těch pár sekund do výsledného načtení 51-52s víc ani prd.Zkoušel sem antiviry - nic to nenašlo , skoušel sem čistit cokies , systém , prostě snad všechno možný , ani na google sem nic nenašel,už mě nic nenapadá a nevim co zkusit. Mobil mi přes wi-fi normálně načte i smart TV , zkoušel sem přeinstalovávat síťovou kartu , žádnej výsledek , vypnutí zapnutí routeru taky nic takže: Co tomu počítači chybí nebo přebejvá?

o 16.07.2012, 21:19 | HIGHTOWER
Tohle mi taky dělá a dle mě je to jen proto, aby ti to zbytečně nanetahovalo celé video (data) a tys to třeba celé nezkoukl, prostě to šetří zbytečně stahované data. Když to spustíš a koukáš na to, v klidu se ti to stahuje ;-) Dle mě je to nastaveno přímo YT ;-)
Mě to vadilo tak první týden a teď už to nevnímám :-)
o 16.07.2012, 21:34 | JoPi
No kdyby to streamovalo plynule tak s tim nemám problém , připojení mám přes WiFi od místního dodavatele , budu přecházen na 5GHz přijímač zatim mám jen 2.4GHz ale dřív mi to v pohodě načítalo, možná i rychleji.No každopádně uvidím co se bude dít po výměně přijímače ... co jsem zjistil by mělo dojít i ke zrychlení připojení.
o 16.07.2012, 21:43 | HIGHTOWER
tak to ale tedy není chyba YT ale tvého připojení, že se to nestíhá načítat, mělo by normálka, mě to běží v klidu, jako předtím, i v HD to stíhá a to mám net jen 3,6 MB rychlost.
Uvidíš, až budeš mít jiný net připojení ;-)
o 16.07.2012, 23:22 | clown
dnes mi YT blblo velmi dobre .. , dle meho prekopavaji video kodek .., delalo mi to i na YT z dvou PC i YT na satelitu ..
o 17.07.2012, 22:56 | rcman
U mě youtube blbne taky cca posledních 14dní. Testoval jsem i různý prohlížeče. Všemožný kodeky, doplnky apod. A pořád úplně stejný.
Tak s deseti videí se mě povede v klidu od začátku do konce bez přerušení skouknout tak jedno....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3068 sekund.