Navštíveno 1632x

Zdravím,
uvažuju o Full HD TV, pojedou an tom jen 1080p filmy. A moje otázka je jak to běží, když koupim televizi s USB vstupem tak na flashku dám film vedle se souborem s titulkama a ta TV si to přehraje nebo to musí být v obrazu ty titulky? Plánuju i připojení notebooku přes HDMI nebo přitelkyně její notebook přes VGA aby mohla sledovat online seriály a tak.

16.07.2012, 16:26 |
clown TV spise nebude podporovat primo externi titulky .., ale samo, ze za rok, co jsem se o to zajimal se mohla situace zmenit ..

16.07.2012, 17:44 |
MaxxT pokud tam chces 1080p filmy, tak poustet pres VGA je uplna blbina :-) Kdyz jsem mel chvili zapojenej digitalne a vedle analogove monitor, tak ten analog byl celej rozostrenej. Ztraci to smysl pak 1080p.

16.07.2012, 18:48 |
fredy Hlavne s eporadne optej a nejlepe presvec na vlastni oci ze to umi prehravat filmy z USB v TV. Aby jsi pak nebyl smutny ;) ne kazda TV s USB toto umi. Nekdy je to jen treba na servisni zalezitosti ;) ale to by jsi uz pak doresil nejakym home centrem ;)
Lepsi je koupit k TV jeste multimedialni centrum a nemusim resit, co TV umi nebo neumi. Plus obraz z takoveho centra je lepsi nez co umi TV pres USB.
Nová řada tv od LG přehraje témě vše a to včetně DTS zvuku .Osobně od skoušeno na modelu LG 42LM620S.U modelu LG 47LW4500 je ,už problém s podporou zvuku a višším bitrate nad 28mb/.

16.07.2012, 23:19 |
clown u LG lidi ted nadavaj, ze si to samo preladuje kanaly v TV :))
Mám přes rok LG 50PK350 a externí titulky z usb bez problémů. Pokud jsou v pořádku. Párkrát se mi stalo že v nich někde byla chyba kterou počítač prostě ignoroval, ručně sem jí ale našel a po opravě to v tv jelo.
Ale spokojenost, co se videa týče, co sem tomu předhodil, to to přehrálo.
Full HD filmy pojedou přes HDMI z notasu, přes vga se případně bude připojovat jen přítelkyně když kouká na seriály online. TV na tom nepojede tak je mi vcelku jedno jestli to přeladuje kanaly nebo ne.