Navštíveno 2313x

13.07.2012, 12:30 |
yenn prosím o radu. v kuchyni mám pákovou baterii, akorát je zapojena opačně, tzn. když je páčka nahoře, voda neteče a když je dole tak teče. nechci to rozebírat když předem nevím co s tím. Otočit nějak kartuši je asi blbost co?
Tos jako koupil pakovku nebo uz tam byla? Podobnej problem jsem videl, kdyz se pakovka pro beztlakovy pripojeni (prutokac) namontovala na beznej rozvod. Ale tam to teklo trosku jinak tusim.
Nevim, bez rozmontovani asi nic nezjistis.
to slysim poprve. muzes upresnit, to je ze steny nebo stojankova? kartuse by nemela jit otocit.
Cekam, ze se z toho vyloupne, ze obracene je tepla se studenou...
Nebo je ta pakovka koupena v zertovnejch predmetech :o))
tapp: jako ze nekdo blbe nalepil samolepku teploty vody? :-)
U kuchynsky pakovky to ovladani muze bejt uplne jinak, nez u stojankovy umyvadlovy...

13.07.2012, 19:30 |
yenn ta tam uz byla. je stojankova a vlevo tece studena. a sere mne to teda hrozne pac vzdy kdyz chci vypnout vodu tak to zatlacim dolu a vysplouchne to na maximum :-/

13.07.2012, 22:09 |
yenn

13.07.2012, 22:11 |
yenn

13.07.2012, 22:11 |
yenn
ten díl, co je mezi pákou a tou trubkou bych otočil o 180°a tu páku pak namontoval správným směrem k sobě.....prostě ta páka je pootočená na středním dílu a společně je to pootečené.
Paku otoc o 180 stupnu. A taky otoc baterii stejne jako tu páku. Je to uplne jasny :-) Tusim ze jde o metalii řady 55,že? :-)
Tak tak, jako LK, proste ten horni dil-paka je otocena o 180 stupnu, to musel montovat nakej Pat&Mat :o))))
Budes to muset pod drezem odpojit a celou baterku otocit a samoze ten horni dil taky prehodit. Imbus je pod tim cudlikem, jde to vyloupnout necim spicatym.

15.07.2012, 21:41 |
yenn tak jsem to zvládla chlapi, díky. ale byl to očistec :)

15.07.2012, 21:41 |
yenn
No nekdy to byva ocistec,to je pravda.Malo mista,nekdy zarezle...na zenskou vyborny vykon,sikula :-)

16.07.2012, 08:01 |
yenn díky ;)