Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Slušnej uptime na domácí server :)

o Navštíveno 1463x o
o 12.07.2012, 14:18 | Milhauzz
Jen sem se tak zběžně koukl na domácí server a koukám na ten uptime ... přes rok bez restartu, na widle dobrý :)

o 12.07.2012, 14:19 | Milhauzz

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 12.07.2012, 14:24 | pbjun
Zadnej zazrak :) Mi na xpach bezel server na UPSkach pres 3 roky bez restartu - pak umrel jeden z disku :D
Jinak tedka mam Home server 2011 a taky bez potizi :)
o 12.07.2012, 14:45 | Chris
Načo používate väčšinou home servery?

Btw. Win server v produkcii má od najkrosoftu predpísané raz za mesiac otočiť
o 12.07.2012, 15:03 | Milhauzz
Já to mám doma místo NASky, na nějaký aplikace - sledovačka a grafování, na testování konektivit u zákazníků zvenčí a další krávoviny jako třeba na tahání různorodýho obsahu z netu (pomalu, ale furt :))

Prostě admin aby doma neměl server ...
o 12.07.2012, 15:29 | Chris
Admin čoho ? Widly, ux či aplikacny?
o 12.07.2012, 16:49 | AR
pbjun: hotswap a jel bys i bez výpadku disku ;)
o 13.07.2012, 10:32 | KFL
Milhauzz: to asi moc neinstalujes aktualizace, co? :))
Chris: a tenhle nesmysl jsi vzal kde?
o 13.07.2012, 13:31 | Milhauzz
Chris: Widle, servery, desktopy, cisco, routing, sledovací systémy, vzdálený support ... defakto komplex ICT pro small bussines.

KFL: Server 2003, na kterým skoro nic neběží si vystačí se servicepackem a kritickýma záplatama. V produkci je to samozřejmě jinak.
o 13.07.2012, 16:59 | Chris
Kfl: pracujem ako Win admin, pozri technet je to tam viackrát popisane, aj zo skusenosti, ak je nasadená business critical appka v clustry, tak je viac než pravdepodobne že po 1-2-3 mesiaci sa vyhanguje tak , že pomôže len reboot

A tie ich patche, jednu dieru zaplataju ale novú odkryju :-D
o 13.07.2012, 22:35 | Milhauzz
Si pamatuju, jak se projektanti jednou bavili nad celkem slušným clusterem z několika racků plných IBM Blade ..

"Hele, co aktualizace, budem to řešit?"
"Ty vole, serem na to, má to přece fungovat, ne ..."

Aktualizace maj podle mě smysl na desktopech, o tom žádná, pak na serverech, u kterých sou služby publikovaný ven. Jinak dělat každej měsíc řádně aktualizace, rebootovat a hledat následně chyby ... to můžou jen mamrdi v IBM, kteří maj na to čas, že ano ... Tímhle zdravím "Update University" v IBM GSDC Brno :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5061 sekund.