Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HTC Desire prasklý LCD :(

o Navštíveno 1332x o
o 10.07.2012, 20:54 | StreetFighter
Dneska byl zase bezva den.....

přišla mi SMSka, koukám kdo píše, nevidím, nevidím a zase nevidím. Vytáhnu baterku, zandám, zapnu telefon, po chvíli přijdu na to, že je lehounce prasklý displej a přestal zobrazovat :( asi jsem s ním klepnul ve volnějších kraťasech při nasedání do auta :(

zatím jsem nic nezjistil, hodil SIMku do druhýho telefonu a funguju dál, ale chybí mi spousta věcí, čili jej potřebuji zprovoznit, abych stáhnul data, budu během chvíle řešit stejně nový....

Umí tady někdo (třeba H.E.R.O :o)) za slušnou cenu displej? Otázkou pro mne ještě je, zdali mám Amoled či S-LCD, zdali jsou záměnné, či si musím zjistit jaký displej mám. Vyzkouším, jestli reaguje dotykovka, když bude OK, stačí vyměnit LCD, respektivě lze oddělit od dotykovky?

Výměnu snad asi zvládnu sám, předpokládám? Nějakej, nejen telefon, jsem už rozdělanej měl.

Díky

o 10.07.2012, 22:50 | Antonio
mam na shopu display, i komplet s dotykacem
o 10.07.2012, 23:45 | H.E.R.O.
dá se vyměnit jen samotný lcd. cena 1000 kč
o 11.07.2012, 15:12 | StreetFighter
Antonio: díky

HERO: super, myslíš, že zvládnu výměnu sám? Nemáš zkušenost s Amoled vs. S-LCD? Mě je jedno jaký bude, ale hlavně aby pasoval :D
o 16.07.2012, 08:53 | H.E.R.O.
výměna se dá, ale pozor, ty lcd nelze zaměnovat!
o 16.07.2012, 08:53 | H.E.R.O.
pokud bude zájem,tak pošly a rozeberu a dám ten správný. cena 1000 + pošta 59
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3307 sekund.