Navštíveno 1639x

Zdarec lidi, prosím dokázal by mi tady někdo pomoct najít nějaký kontakt na firmu PraFin REAL spol. s r.o.?
chtěl bych od nich odkoupit nějaký pozemek, ale na celém internetu jsem nenašel jedinou mailovou adresu ani telefoní číslo. jen odkazy na další firmy které založily dva společníci kteří jsou pod firmou napsaní. nějak se mi to nezdá, že bych u nějaké firmy nemohl najít tak zásadní věc jako je kontakt..
(sídlo firmy mám, jde mi spíš o telefon nebo mail)

10.07.2012, 15:35 |
AR UTFG:
Telefon: +420 549 242 100
Adresa: Barvy 765, 63800 Brno
jasny jeste 10x to same cislo napiste :D
2 download: +420 549 242 100
:D :D
+x4x2x0x5x4x9x2x4x2x1x0x0
hééééj díííky kucííí za ty čísla :D kde jste to tak rychle našli??:o)
hm tak to stejně dopadlo jak jsem předpokládal. nikdo to tam nebere.. když někdo ale dokáže vygooglit číslo na mobil, teprv potom bude frajer!!;)
bych si asi nasel neco jinde
ta firma nema snad zadny webovky, poradnej kontakt
stejne tak ostatni formy kde ma pusobeni nekdo z nic, treba Vinařství SEDLEC s.r.o. je na tom uplne stejne, zadnej kontakt, web nic...
no právě, je mi jasný, že to nebude jenom tak. mají založených plno firem, ale ani na jednu jsem nenašel nějaký kontakt ani webovky. skusím poslat dopis na tu adresu, ale taky tomu moc nedávám..
To už je na člověkovi, zda koupí pozemek od firmy, která má pouze adresu a telefon (který nebere). Já osobně bych se držel dál i za cenu super pozemku za levný peníz.