Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > elektronická čtečka knih

o Navštíveno 973x o
o 10.07.2012, 13:17 | Veva
Ségra má narozeniny a bylo rozhodnuto pro dárek - elektronická čtečka knih... Na webu jich je spousta, hledat umím, ale... 1. vůbec se v téhle věci nevyznám 2. jde mi o osobní zkušenosti a doporučení...
Používá to někdo? Která značka je dobrá, je jich mraky co jsem koukal...
Díky za každý koment

o 10.07.2012, 13:44 | Skury
Kindle
o 10.07.2012, 13:48 | Pekys
Kindle, nic jinýho bych nebral.

verze už záleží jak to chceš vybavený, jestli s 3G, kdy si tam dáš kartu a stahuješ si třeba noviny, nebo stačí wifi, případně s klávesnicí na poznámky - třeba k učení, nebo jen na čtení, kdy ti stačí obyč.
o 10.07.2012, 13:51 | Veva
díky :-)
o 10.07.2012, 14:39 | Ravo
jedině Kindle

mám verzi Keyboard s wifi bez 3G, myslím že pro CZ podmínky nejrozumnější řešení. Vzhledem k tomu, že je to hlavně na čtení (offline aktivita), tak 3G není nutný, není to žádná multimediální bláznivina, na to jsou tady ta-ble-ty ;-)

Teď na dovolené jsem si to nemohl vynachválit, čteníčko u bazénu naprosto dokonalý :)
o 10.07.2012, 14:45 | michal_smsmsm (A)
a ted si predstav, ze by si mel i to 3G, to by sis u toho bazenu mohl cist i zpravy z domova... podle me jedine s 3G, at s tim aspon do mailu muzete, na web, aktuality atd. ja treba nemam mobilni data v telefonu, protoze sme si ve firme vsichni rovni jen nekteri rovnejsi, takze pro me je dozivotni 3G zdarma jednoznacnou vyhodou... a kindle jasne, mozno obednat rovnou z amazonu, je to tu do par dnu, kdo nechce podporovat "cesky kramy" typu alza a spol a mit zarizeni bez reklamy...
o 10.07.2012, 14:54 | Ravo | Upraveno: 2012-07-10 14:56:56
a teď si představ že na dovolené jsem ani jednou nekouknul do mailu, protože jsem byl na dovolené.

Samozřejmě jsem si pustil wifi a přes free hotelovou wifi jsem se podíval na otvírací doby místních muzejí kam jsem chtěl jít...takže ani mail, web apod by nebyl problém kdybych chtěl.
Ale já Kindla vnímám jako takovou svoji "oázu klidu" kde na mě ze všech stran neútočí rychlokvašené zprávy z ihnůj.cz apod a můžu se pořádně zabrat do čtení pořádné knížky. Prostě mě to neláká strávit 2h pročítáním toho co se kde stalo jaké české pseudo-celebritě apod. Na to mám dost jiných informačních kanálů k dispozici a přidávat 3G funkcionalitu do Kindla mi připadne zbytečné. Toť můj názor a samozřejmě respektuji že někdo může mít jiný.
o 10.07.2012, 15:09 | michal_smsmsm (A)
jasny ;-) co kdo chce a co kdo potrebuje ;-) nenutim ;-)
o 10.07.2012, 18:38 | xSam | Upraveno: 2012-07-10 18:46:39
Ja bych zase ohledne kindla nebyl tak jednoznacnej. Vec, kterou jsem u nej nemohl prekousnout, byl zadny souborovy sytem a mala podpora ruznych formatu. Nebavi me furt konvertovat, mam vse v .doc, nebo .pdb. Co se tyce 3G take si myslim, ze to je zbytecne. Rychlost prohlizece na ctecce je proste zoufal. Nez si clovek precte mail, tak se opupinkuje...
Mam pocketbook a jsem spokojenej, nativne podporuje vsechny formaty, vcetne .doc, ktery je pro me nejdulezitejsi. Dokonaly souborovy system a sprava knihovny. Jsem rad, ze jsem kindla dal pryc a mam pocketbook. Prijemna vec u pocketbooku je cesky text to speech.
o 10.07.2012, 19:00 | bublinka | Upraveno: 2012-07-10 19:01:39
Mám od konce dubna Kindle 4, jsem s ním nad míru spokojená. Je potřeba se ropzhodnout podle toho co od ní očekáváš. Poznámky jsem si ke knihám nikdy nepsala, takže HW klavesnici nepotřebuji, na internet mám mobil a u dotykových Kindlů se prý odlupují plasty, pokud člověk jen čte ani dotykáč nepotřebuje. No a některé umí i hudbu, ale to prý taky není žádná sláva.

Baterka vydrží skutečně cca ten měsíc, jestli jsem včetně prvního nabíjení nabíjela 3-4x?

Jen tak mimochodem Městská knihovna v Praze nově, za určitých podmínek, půjčuje el. čtečky různých značek.
o 10.07.2012, 21:51 | DaveF
jsem hodně spokojenej s Kindle 4. Wifi je tam dle mě zbytečně a 3G tudíž taky nechybí. Na net apod blbosti mám smartphone.
Co jsem kupoval knížky tak žádný problém, kindle formát je běžný. Některé knížky jsem teda "kupoval" a tam to 100% není, ale dá se.
o 11.07.2012, 07:37 | mr.brain
Tady vyšel na PCT dneska nějaký test těhle čteček [ Link ]
o 11.07.2012, 07:49 | Diner
Mam Sony PRS T1 a nemuzu si vynachvalit. Super display i jeho citlivost na dotyk, bezi na androidu, po rootu tam dostanes paralelne normalni launcher a dostanes se i na market, atd... sice nema 3g, ale to me az tak nestve:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3501 sekund.