Navštíveno 2055x

10.07.2012, 04:38 |
JP Bohužel jsem se po 5 letech o5 dostal do situace, kdy potřebuju "chytrej" telefon kvůli jedný aplikaci. Běží to na čemkoliv s iOS, Androidem(ten bych asi preferoval) nebo WM. Trochu se rozhlížim a přijde mi že mam úplně ujetý požadavky který nesplňuje snad vůbec nic. Předem teda počítám s tim, že budu tak jako tak naštvanej, protože nesnášim tyhle matlací telefony, ale nemam na výběr.
Chci něco co nejmenšího s kvalitní (ideálně kovovou) konstrukcí. Rád všude chodim tak, že se mi všechno vejde do dvou kapes u kalhot aniž by to vypadalo že mam v kapse rozloženej pingpongovej stůl, takže věci jako HD2, Galaxy SIII apod. vůbec nepřicházej v úvahu. Další podmínkou je velká výdrž na baterii. Jediná funkce kterou požaduju "navíc" je použitelná GPS, ale to má asi dneska cokoliv.
Absolutně mi nezáleží na: přehrávání videa, kvalitě foťáku, hrách, rozlišení displeje (radši ať je na tom něco vidět i na sluníčku), provázanosti se sociálníma sítěma a dalšíma blbostma. Volám, píšu zprávy, píšu maily, občas kouknu někam na web, na nic jinýho telefon nepoužívám. Co jsem koukal tak by mě asi neurazila Sony Xperia P, ale ve chvíli kdy to neni schopný vydržet dýl než pár hodin při intenzivním používání je mi to k ničemu, fakt nehodlám tahat v kapse ještě nabíječku. Na ceně prakticky nezáleží, ale samo čim míň, tim líp.
Tak - existuje vůbec něco takovýho? Výběr zatim nehoří, klidně to třeba 2-3 měsíce počká pokud je něco vyhovujícího na obzoru.
Díky
"Operační systém Symbian Anna" Bude asi problem.
Kovové tak hlavně HTC, ale i nějaké SE jsou taky kovové konstrukce, baterie si rovnou kup náhradní a nebo větší a k tomu větší kryt. Konkrétní model teď nevím, mrkni na mobilmania a tam hledání dle zadání detailních podmínek
Nie, nič také neexistuje. U mad bro? :-)

10.07.2012, 09:16 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2012-07-10 09:17:16
a co třeba SE Xperia Active,když už tedy kov,velikost,kvalitní konstrukci atd.. 1GHz Snapdragon,Android 4.0 ICS,krytí IP67(voda,prach)

10.07.2012, 11:07 |
Daryl (A) | Upraveno: 2012-07-10 11:08:38
S vydrží u dotykacu pohoris.
Nicméně většina to řeší tak, ze všude maj kolébky / USB .
Doma, v kanclu, v aute. ...
Dnes na trhu neni smartphone, ktery by vydržel intenzivní používání více nez 5-6 hodin. A i to jsou uz rekordmani.
Kdyz se a tím naucis pracovat, dá se spotřeba snížit. Utahnes jas, vypnes nepotřebný rádia ... Pak se nejaky minuty nahnat daji.

10.07.2012, 13:12 |
MaxxT malej telefon s velkou baterkou.. to snad ani nic takovyho neni. Pokud jsou rozmery tak limitni, tak jak pise daryl, vsude s nabijeckou kam se hnes. Ja mam SIII a v pracovnim nasazeni (20 hovoru, 5 sms, 30-45 minut na netu, zapnute pripojeni k netu jen kdyz jdu na net, jas neomezuji - vzdy naplno) tak se dostanu s vydrzi 2 dny, kdyz se postesti tak i tri.

10.07.2012, 15:45 |
JP Hmm, tak koukám že nic jako mojí aktuální blbou N6700, akorát s Androidem asi nenajdu:)). Docela se mi zalíbilo tohle:
[ Link ] , hw klávesnice je pro mě jednoznačně velký +. Tu baterku teda asi budu muset nějak přežít a všude mít nabíječky...

10.07.2012, 16:10 |
nome | Upraveno: 2012-07-10 16:11:29
no řeším něco podobného za co vyměnit moji E72 protože na to není už žádnej kloudnej SW k sehnání a vypadá to na toto
[ Link ] nebo
[ Link ]

10.07.2012, 17:31 |
TROY Já mám dobrý zkušenosti s výdrží u Samsung Galaxy Note :o)))) ale zase velikost to moc lidí nezkousne

10.07.2012, 19:27 |
JP Tak jsem dneska zajel pro Xperia mini pro, zatim jsem docela spokojenej až na tu baterku...

14.07.2012, 10:51 |
empiK (M)
v nastaveni mobilni site si v Rezimu site zapni Pouze GSM. Defaultne je nastaveno WCDMA (prefer.)/GSM a pokud nejsi z velkeho mesta, tak to porad bude hledat WCDMA site a o to vic to zere baterku. Takze vypnout, nazenes s tim hodne moc.