Navštíveno 2036x

Tchyně čekatelka má iPhone 4 a prasklo jí přední sklíčko. Telefon normálně funguje, displej je OK a teď nevím co s tím protože mě poprosila o pomoc? Někdo píše, že na 4řku musí být i LCD nové, že to je v celku, někdo prodává jen sklo s asi dotykovou vrstvou? Nevím nevyznám se v tom a přiznám se že ani nemám čas na prolejzání mega odkazů na tohle téma. Tady v Plzni mě řekli za výměnu 3.000,- do druhého dne. Je to normal cena? a dělal si to třeba někdo sám doma? Mastím na stavbu tak prosím o rychlé reakce co a jak...
Díky.
u iphonů 4 generace nelze oddělit lcd od dotykové vrstvy (podaří se 1 ze 100). muzu ti nabidnout vymenu za 2500,- kč vč poštovného
za 500 včetne postovneho muzu poslat dotykovku, bud cernou nebo bilou.

09.07.2012, 22:48 |
CVakk trochu se vtírnu a zeptám se na sklo na Samsung wave (S8500) - kolegoj ruplo sklo, jinak funguje v poho. A na netu né a né něco najít... uměl by někdo nějak ?
na vsechny samsungy snad mam, jen na 8500 jen origo komplet touch + display,ale cena ulet, 2900 bez dane

09.07.2012, 23:06 |
CVakk dík za info, todle sem čekal no ... cena lidová :-D
Tak hned první dva komenty a úplně rozdílné názory, tak se pánové domluvte :)) Bohužel zasílání nehrozí, musí to bejt max. do druhého dne, déle bez telefonu nechce fungovat.

10.07.2012, 08:53 |
Smrada (M)
V Praze jsem nechaval u www. mertha.net za 3 300.
Praha - iPhonedoktor(Letná/"vedle" Letenského náměstí/Technického muzea)než jsem došel do bankomatu a zpátky,měl jsem vyměněno.

Super, díky kluci takže to nechám tady za trojku opravit a jsem bez starostí. Díky moc.
strašný ceny za výměnu když ten díl stojí 1300,- :(
a co výměna skla u s2,na kolik to vyjde?Zrovna ho mám prasklý
to lukefab: mám origo lcd za super peníze - 3000,- Kč
madaros: Kde vidíš ceny na iPhone 4 tvých 1300???

11.07.2012, 00:53 |
Jozzo v ově origoš černá/bíla za 2k s daní
Madaros - můžeš pls třeba do mailu hodit kde pořídit ten origo díl za tyhle peníze?? Měl bych zájem,taky mám už delší dobu popraskanej...
kde jinde nez v nejvetsim nakupaku sveta,ebay..

13.07.2012, 18:27 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-07-13 18:28:32
madaros: Aha, tak to "pěkně děkuju" narazit tam na nějakou čínu a modlit se aby nepřišel díl prasklej a nebo cihla místo něj. Nic takového včetně aukra neprovozuju a tel. je už opravený a plně funkční a o to šlo.