Navštíveno 1279x

Ahojda všici. Už dýl se snažím zjistit název skladby který je na konci filmu Bony a klid. V titulkách je jen Frankie goes to Hollywood a pak Ondřej Soukup. Nevíte někdo???
tam jsou snad jen dve, furt dokola, ne?: relax a power of love
no právě že ne. Relax a power of love hrají v průběhu celého filmu, ale tahle myslím že je pouze na konci. Jestli i v průběhu filmu, tak mi to uniklo
pak píšou že tam je ještě The World is my Oyster. Když jsem to dal však na youtube, tak to tak neznělo jako ta dotazovaná.
tak kterou-to Hold me mám někde v mp3,mám to hledat?
jj Hopa hledej prosím pěkně, smutně koukám... kyklopdls@seznam.cz díky moc zda najdeš nebo dáš odkaz na ní

08.07.2012, 23:05 |
Tendr

08.07.2012, 23:12 |
Tendr tady máš The World Is My Oyster, ale ve filmu je použita pasáž až od 55. vteřiny
[ Link ]

09.07.2012, 02:14 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-07-09 02:17:09
tak Oh me my baby :)To neni jen na konci filmu,ale jak si přivedou ty štětky to bytu . taky semto hledal. Film nemá chybu a je super.. Magický voko vole :D
Ta písnička od Frenkie goes .... prostě to zustane v hlavě :) je to takový .... :)
Večer Ti ji pošlu,pokud už ji nemáš staženou.Mimo jiné zazněla ve filmu Nahota na prodej,soundtrack z něj jsem sháněl docela dlouho kvůli Fanánkově písni Červi v kině,alias černý svině.
To už by myslím dnes neměl odvahu nikdo zpívat,na písni se podílela i Lucie Bílá.
[ Link ]