Navštíveno 2195x

Dotázek pro místní mičuriny a lid z úrodných nížin :-)
Dají se někde sehnat meruňky pod 40 peněz za kg, nebo je letos tak bídná úroda, že je meruněk málo a cena je proto vyšší?
Když jsme včera viděl kg za 65, no potěš koště...to mám za 40 hotovou marmeládu z rajchu...
Letos totální bída, co jsem měl loni meruňku obsypanou že jsem nevěděl, co s nima, letos mám 10 meruněk a do toho teď bouřky, který to domlátily :-( Bída, bída, bída, vlastně není nic :-(
Před deseti minutama jsem je kupoval v Albertu, 39.90 za kilo a vypadají pěkně. Jak chutnají, jsem ještě nezkoušel, tyhle supermarketový jsou vždycky trochu nezralý.

07.07.2012, 10:22 |
gizmi Taky jsem brat z alberta a HNUS. Jako by to bylo vyrabene z plastu. Krasne na vzhled, ale chutove NIC. Pak mi privezl otec kosicek z Makra a byl jsem prijemne prekvapen..

07.07.2012, 10:47 |
TROY :D hehe už jsem se lek,že někdo obnovil můj dotaz z minulýho roku :-)
Dobrou chuť s tou marmeládou z rajchu, to bude samá příroda :-)
ale jo, ta marmeláda se dá...když nevezmu tu nejlevnější, ale asi za 50-60 na naše, tak je dle etikety dobrá. Škoda těch meruněk, tak si holt nechám zajít chuť...:((

07.07.2012, 13:03 |
AR neřek bych že je meruněk málo, a ceny jsou taky normal, kolem cca 30kč.
Na Moravě stromy obsypané, co jsem teď koukal. Ale ještě to není úplně zralé, vidím to tak za týden, 10 dnů...
AR: kde? tady na S teda prodejci pod 60 nejdou...:(
hmmm, tak to jen tiše závidím :-(

07.07.2012, 16:40 |
AR jižní morava.

07.07.2012, 16:55 |
tesil Ja jsem loni vykacel posledni strom, akorat to delalo bordel a kdyz jsem nekomu nabizel zadarmo, tak mi jeste rekl, at mu je natrham a dovezu, ze si je teda veme:-)). Nasrat.
Jinak letos sousedi zase obsypany stromy a uz par dni sklizi, takze na knedliky, táč a nejakou tu sklinku marmelady neni problem sehnat. Brno - Tuřany.

08.07.2012, 08:46 |
Augi | Upraveno: 2012-07-08 08:47:59
Včera v Buchlácích u Trampa za 20 Kč.
hmmm....že já se k Brnu přestěhuju...na S Čech ani brambory nerostou :-)