Navštíveno 1267x

Ahoj,
před cca 3měsícema sem koupil mondeo 1.8Td r.v.2000 samozřejmě nový to nebylo tak sem do toho začl investovat
napln klimy,nová vodní pumpa +3řemeny, komplet celý výfuk,filtry,olej,novej volant, sterej byl KO,oprava mlhovek,nový el.pojezd sedačky,anténa,stěrače atd. nová ruční brzda,nový pneumatiky, jako hifista sem si nemohl odpustit tlumení dveří a nové repro s radiem
Teď bych potřeboval zadní kotouče,lanovody a destičky
Ještě mě čeká navařit novej práh a pak lakovna.
Otázka, kde obecně na fordy či na auta levný díly? kelly je pro normální lidi drahé a případně kdo zná něhjakýho šikovnýho klempíře z plzeňska.
Díky moc za případný rady

04.07.2012, 20:57 |
fredh

04.07.2012, 22:32 |
hawai | Upraveno: 2012-07-04 22:33:13
škoda, ještě před pár měsíci jsem měl v kelly 40% slevu a sám jsem to využil právě na moje mondeo a pro spoustu lidí kolem :-) teď už ale bohužel :-( (při troše snažení ještě zvládnu občas něco pro sebe, ale pro ostatní už bohužel ne :-( )
tos to dostal zadarmo ne?
takovejch investic do staryho auta se snad ani nemuze vyplatit, ne?
40% to je hezký, to se to pak nakupuje s radostí :)
Kral007 ale vyplatí, to auto si hodlám nechat a je pěkný, zas na tolik mě to nepřišlo, prostě nehodlám jezdit s nějakou popelnicí jako spousta spoluobčanů na silnici.Vono např passat z toho samýho roku je ještě jednou tak drahej a nacpal bych do toho peněz stejně

05.07.2012, 08:57 |
gizmi Nechaval jsem ted golfinu u sveho klempire (delal mi pred lety CRX 3g a max spokojenost) a s golfem taktez. Je to starsi pan, dilna primo v Plzni (kousicek od zimaku) a dela klempirinu od mlada. Delal mi vzdycky za dobrou cenu a kvalitne. Jen tedy dela jen klempirinu a zbytek predaval lakyrovi (nepripravuje na lak, pouze zastrikne zinkovym sprejem, aby se dalo prejet). Pripravu mi delal kamarad a lakovalo se mistrem u ucnu :) Cislo muzu predat. Ted mi delal na golfine: sundani blatniku (mel jsem pocatecni rez na prahu v miste rohu dveri a blatniku), vycisteni, vystrikani bodýčkem, vystříkání dutin a prahu + vařil jeden zadní lem (spíš práh - proste dole) kdy bublinku vyrezal a navaril a vymodeloval z noveho plechu. Platil jsem 4000,- (nejdrazsi je ten nastrik, delal vse kam se dostal)...
gizmi to je fajnová cenovka.
Jinak výfuky mužu poradit, beru od Prima výfuky a sou to třetinový ceny. Sice to neni originál ale zase cena fajn.
Jinak zadní tlumiče ted bych chtěl dávat od bilstein a zadní kotouče taky. Doufám že to neni uplnej šrot

05.07.2012, 23:18 |
maca123 | Upraveno: 2012-07-05 23:19:47
já nakupuju na daparto.de, nevim jak je to s cenama v čr ale pokud by jsi tam našel levněji neni problém přes mě, ted na konci července jedu domu tak bych to mohl vzít sebou
edit: je to německej srovnávací portál kde hafo e-shopů :)