Navštíveno 1171x

Zvazuju koupi plasmy 65" a dneska mne zaujal obrazem ale i designem SAMSUNG PS64E8000, byl jsem de facto rozhodlej pro Panaka lonsky model TX-P65VT30E a ted mam zase dilema. Pnak rada 50 je furt draha. A ST nevim jakej bude mit obraz. Ztaim jsem ho nevidel v realu. Ma s nima nekdo osobni zkusenost?

03.07.2012, 10:22 |
Martyn | Upraveno: 2012-07-03 10:23:49
Realne porovnani s vt30 nemam, ale kdyz jsem pidil po plasme tak jsem se na avforums dostudoval ze st50 ma mit udajne lepsi obraz nez vt30.. Co je na tom pravdy nevim, ale ukazuje fakt pekne to jo:)
Lépe poradit neumím:
[ Link ] Jsou to drahé TV a nikdy je neuvidím úplně všechny vedle sebe na stejný signál. Myslím, že chybu neuděláš ani s jednou i ten top model od Samsungu ukazuje slušně a když nebudeš mít bezprostřední konfrontaci, tak nic nepoznáš. To jsou fakt nuance které vidíš jen když jsou vedle sebe a zaměříš se na urité detaily obrazu což ostatně popisuje i v testu.
Mne prave ten SAMSUNG mile prekvapil, ty levnejsi modely s porovnani s Vierou GT30 mne moc nenadchly, třeba vykreslení černé je u Viery neskutečně poznat. Ale tyhle modely jsem nevidel ani u prodejcu prave vedle sebe. Nikdo je moc nema.

04.07.2012, 17:31 |
empiK (M)
mam uz asi dva roky (? toto leti) Samsung ps63c7705 a jsem spokojenej. Ono stejne je dulezity mit k tomu prisun HD kanalu, jinak je ten obraz uplne k nicemu. Na to se pak neda divat.
Tak treba na GTcku nejsou uplne spatne ani obyc kanaly. Kdyz to porovnam s Pionnerem, kteryho maj nasi (hodne starsi model).
Kazdopadne asi to vyhral ten Samsung.
Ono vždy záleží na jakou vzdálenost tu TV dotyčný sleduje. U 63 - 65" bude na SD kanály to chtít už 4,5 - 5m a pak to opět bude koukatelné. Samo z blízka to bude hnus...
Se Samsungem z top řady chybu neuděláš, byť se tomu vývoji tolik nevěnujou jako Panasonic.
taky jsem na podzim měl dilema jestli panáka nebo samsunga, nakonec jsem vzal samunga kvuly ceně, protože to vycházelo o 5t levněji a jsem spokojený, myslím si, že tak šílené rozdíly by tam nebyly, nebo na prodejně jsem to neviděl