Navštíveno 1470x

02.07.2012, 21:57 |
DaveX Ahoj, kdysi jsem to zde už řešil, ale ptal jsem se na konkrétní hotely ve Velkých Karlovicích. Zdá se mi ale, že v těch Karlovicích chybí v okolí nějaké pěkné místo na procházky (pokud ne, opravte mě), tak sháním pobyt někde jinde. Pro 2 osoby tak do 4500 a spíše na straně od Ostravy. Pokud máte někdo nějaký TIP, tak sem s tím :) budu rád. Zatím uvažuji o
[ Link ] Horal a Lanterna
Já byl nedávno v Miura na Čeladné. Odzkoušena jen výřivka a sauna, ale mají tam i luxus pokoje a nějaký wellnes víkend pobyt tam asi taky bude v nabídce. Nám se tam líbilo :)

02.07.2012, 22:44 |
mishan | Upraveno: 2012-07-02 22:46:51
tak na Horal se uplně vyser, to je totální katastrofa, drahé, ochota personálu naprostá tragedie, samé kecy, platíš za každou pičovinu,kamoš tam byl a nikdy více!!!! vyhozené prachy, ale fakt....., můžu ti poslat na něj kontakt, poreferuje ti velmi rád, to už za ty prachy je lepší si zajet do Tatralandie na Sk

02.07.2012, 23:22 |
DaveX Super, díky, jinak z Karlovic se mi líbil ještě tento:
[ Link ]

03.07.2012, 11:46 |
DaveX walish: Nějaké zkušenosti s tou Ovečkou? :)
Je to teď nově zrekonstruované, profesionální chování, v pěkném místě. V blízkém okolí Beskydy, bazén, wellness & Spa a kde co. Je tady spousta možností na procházky, můžete třeba i do Polska na trh :)) Na Čantoryii, kterou sice nemám rád:), která je na pomezí ČR-PL je i rozhledna, bízko je i Wisla je kde aquapark atd. Záleží, co přesně bys chtěl. Kdybys chtěl vědět konkrétní věci kde jsou či cokoliv, tak dej vědět ;)
Jedna rychlá z dnešního výletu, abys měl aspoň zhruba představu, jak to tady vypadá :)

A samozřejmě tohle Tě bude taky zajímat :D

06.07.2012, 08:53 |
DaveX walish: Ta dovča je pro rodiče, dal jsem jim to se sourozenci k 50-tinám :) taťku pivínko bude zajímat určitě :)

06.07.2012, 09:17 |
walish | Upraveno: 2012-07-06 09:19:25
Takže si nakonec vybral tu Ovečku? Určitě se jim tady bude líbit, je tu krásné prostředí, spousta možností procházek atd. I na golf do Ropice si můžou zajet, to je taky kousek :) Pokud by něco chtěli vědět, tak se klidně ptej;)
EDIT: Na Javorovém je taky možnost zakoupit tandemový seskok, kdyby náhodou :)

06.07.2012, 10:01 |
DaveX walish: nakonec jsem vybral tu TATRU, protože to vyjde levněji, ta Ovečka je přece jen luxusnější a rodina se dívala na fotky Tatry a bohatě jim to stačí :)
Ale Ovečku jsem si dal do merku a vypadá to, že tam pozvu přítelkyni :) Takže ten TIP je parádní a díky za info, potom se určitě ještě ozvu :)
na těch stránkách Ovečky je taky přímo odkaz na Hotel Vitality, je to jeden majitel a ten Hotel je 4*, dole parádní bazén, vodní bar, různé druhy sauny, thajské masáže, střešní whirpool atd., součástí hotelu je taky bowling, minigolf, tenisové kurty s povrchem jaký je na Australian Open, badmintonové kurty,plážový volejbal...je to kousek od sebe. Kousek je taky ten golf v Ropici,je tu toho fakt dost. A navíc to prostředí...fakt je tu moc hezky.
včele doporučuji
[ Link ] měli jsme tam firemní akci 4 dny a paráda.
Brenky: asi si ještě nikde jinde nebyl co???? :-)))) Horal je katastrofa, už sem to psal výše.....tak se na to mrkni :-)

09.07.2012, 21:49 |
dolph walish: dotaz úplně mimo, ale odkud ty jsi ?
:)
dolph: první vesnice za Třincem směrem na SVK :))

10.07.2012, 21:32 |
dolph ááaha.. já si to myslel :)