Navštíveno 2595x

Tak dnes po 1 tydnu jsem jel pro S3 ze je reklamace vyrizena :/ Prijedu mobil zapnu pohybove cidlo nebo co to je porad zlobi displej se porad naklapi na pravou stranu :/ Kouknu na papir a tam ze mi vymenili kameru a aktualizovali SW :/ Ja vim stat se muze rikate si ale kterej debil nepochopi tohle.
Obraz se naklapi na pravou stranu staci zmena plohy na pravou stranu o 2-3 mm z vodorovne podlozky a cidlo okamzite reaguje. Na levou stranu se musi naklopit o cca 4 cm z vodorovne podlozky aby se preklopil obraz v levo. Proto pri drzeni galaxy s3 v prave ruce dochazi k neustalemu naklapeni obrazu v pravo napr sms, mail, web atd. S mobilem nelze normalne pracovat . Asi je vadny gyroskop, akcelerometr nebo jine pohybove cidlo. Nepomaha ani kalibrace ani tovarni nastaveni.
Fakt BRITEX je opravdu super znackovej servis kdybych si to opravil doma sam tak udelam lip a neprojedu tolik benzinu :/
Jak by to mohl byt super servis kdyz dobra polovina jsou tuctove delnice a ucni co meni co je napadne. Sam sjem apr let v servisu (ne Britex) delal a vim jak to chodi :-) Ja mel zase zajimavou zkusenost s SII a docela cumeli kdyz jsem na ne vychrlil veci o kterych ani vedouci oprav samsung nemel poneti :-D
ono kdybys viděl co tam dělá za případy tak se nedivíš tolik....

02.07.2012, 14:19 |
TROY heh britex :) njn
Jsme tam měli iphone a ani na něj nešáhli jen ho vyměnili ;)
Ty maj stesti ze bydlim tak daleko od Kladna prisaham bohu ja byl tak vytocenej ze bych tam jeste nekomu rozbil tlamu :/

03.07.2012, 09:36 |
clown TROY .., ale tak to je ..., to se neopravuje, to se posila zpet :)
dotaz proc si nechavas celkem novy pristroj opravovat kdyz po dobu 1. sesti mesicu si muzes vybrat co chces ...tedy logicky bych chtel novy pristroj ??????????
neco mi uniklo ja mam moznost nechat pristroj vymenit ? byl kupovan v plzenskem lan-shop
shoda s kupní smlouvou a rozpor s kupní smlouvou najdi si to :-)pro rejpavce ---jiz 6 reklamaci a uspesnych
tak to je husty uz to ctu doprcic to vedet tak sem jim rovnou rekl ze chci novej nebo penize pokud by nemeli.
A jak to je ted kdyz uz je na druhe reklamaci az prijde a ja zjistim na prodejne ze zase nejde muzu to porad uplatnit ?
tvl tak oni neco posrali a ja to mam na vlastni naklady nekam posilat a vyrizovat :/ to jsou neskutecny dementi :/ ani mi neodpovedeli proc meni kameru kdyz je ok a to co sem chtel ne :/

03.07.2012, 19:16 |
rcman Lidi nestrašte! Už cca měsíc se pořád ukecávám že musim dát Iphona na záruční opravu, protože se semnou loučí Home Button, a ted se tady objeví tenhle scénář a další názory. Tak začínám uvažovat že si někde seženu ňáký Apple nářadí, kouknu na youtube na pár návodů, seženu si to tlačítko a opravu si pořešim samo doma...
Co na tom může bejt složitějšího než slepit vystřihovánku s ABC.

03.07.2012, 19:27 |
TROY rcman
woe jabko v záruce hned měnej - hlavně musíš mit víc věcí než jen home button ;) -

03.07.2012, 19:32 |
rcman Troy: To nevim co bych ještě přihodil...??? V podstatě se posralo jen to co je mechanický a pořád se to používá.

03.07.2012, 19:33 |
TROY :o)))
tak klasika wifi se občas nepřipojí ;), přehřejvá se nadměrně když je spuštěný třeba jen safari ;))) apod

03.07.2012, 19:34 |
rcman Troy: To máš recht! Dneska jsem vypnul Wifinu a celej den se vůbec nepřipojil...
Pls a jde uplatnit vymena pristroje i po tom co jsem vyuzil 2x opravu pristroje ?
Dobrý den,
Velice se omlouváme se pochybení a za způsobené komplikace.
Děkujeme za Vaše upozornění a zakázku samozřejmě budeme řešit v rámci VIP procesu.
S pozdravem
to jsem zvedavej co mi vymeni :D
to platí jen u někoho, nebo je to někde v zákoně?? Myslím tu výměnu v 6-ti měsících...
paragraf 616 odstavec 3 obcanskeho z. plati to v kazdem krame jen na to neupozorni :/
Nevite nekdo zda muzu mobil nechat vymenit za novej kdyz se uz 2x nechal opravit ? Ja ten zakon pochopil tak ze poprve se rozhodnu vymnenit nebo opravit pokud jsem ho nechal opravit jednou tak uz to po druhe a po treti musim taky nechat opravit a vymena za novej uz neni mozna ?
pokud mas vec kratsi dobu nez 6 mesicu je pravo volby na tve strane takze spravne Ti melo byt nabidnuto co chces -oprava,vymena za novystroj ci vraceni penez --nekdy se pouziva a primerena sleva z ceny ,zakonna to pamatuje a povinnost obchodnika je jasna:-))))jak rikam vychutnal jsem si par firem a nekde to bylo tak daleko ze to resila COI .............
Duvod prosty jako zakaznik ,prece nebudes hned ze zacatku pouzivat opravenouvec ,cimz jsi jaksi docela znevyhodnen proti tem co koupili bezvadny vyrobek a mohou jej radne uzivat :-)
jasny jasny to chapu ale jestli po vyrizeni druhe reklamace (oprava) zjistim ze nebylo nic opravene chyba nadale zustala mohu misto treti opravy vyuzit tu vymenu ? To jedine porad nechapu :)
to uz jsi mohl pri 1.:-)muzes furt--proste ja osobne bychnechtel opravovanou vec .....mrkni do protokol co tam mas ....
proto osbne nic do servisu nenosim vzdy do prodejny.......kde musi radne vyplnit protokol a musi Te upozornit na prava jake mas....ono malokdo o tom zakonu vi,plati to ale jen pri1. 6 mesicichpak uz se to ridi standartni formou jinak .....pokud si telefon prevzal neopraven tak si udelal chybu ...zavada nebyla odstranena tudiz odstupuji okamzite od kupni smlouvy ...v pripad ,ze by byla firma proti...hned meil na COI ....oni se radi tim zabyvaji a ver me jsou dost prisni :-DDDDDDD
Chlapi, kdyz tady takova debata...
Mobil koupenej na ICO, zaruka na pristroj rok, dle me.
Ale ted jsem nekde zaslech, ze i na ICO je 2 roky.
Vi o tom nekdo neco, nebo to byl kec?
no pokud vim co jsem bral na ICO tak nikde nebyla zaruka 2 roky pokud nebylo upraveno jinak .....viz Makro .-DD
Přesně tak, to si myslím taky, ale prý je to info, co dostal dotyčnej na prodejně VDF.
Bylo mi na mail odpovězeno, že záleží na charakteru vady. Podle toho se žeprej obchod rozhodne.. Jak to teda přesně je?
to je svym zpusobem pravda.
a na co jsi se jich vlastne ptal?
a kdyz je mobil koupenej na ico porad se na to vztahuje paragraf 616 ?
Ja myslim ze 1leta raruka na ico je porad na hrane paragrafu
Rekl bych ze spravne by mela byt 2leta zaruka ico-neico
Kdyztak to nekdo doplnte
obcansky vs obchodni zakonik ...:-DDD hosi lenost vitezi nastuddujte si
LukasMatej: pls jestli mas jeste nake tel cislo napr. na Svolbu nebo jak se ten blb jmenuje nebo na nekoho z vedeni posli mi mail dik :/