Navštíveno 1208x

30.06.2012, 23:21 |
JB Zdravím, tuhle nedávno jsem tu o tom autě četl a nemůžu to ve vyhledávání vůbec najít. Máme druhé mimi a fobie už nějak nestačí. Tohle auto je taková šeredka, až se mi vždycky hrozně líbilo. Máte to někdo? Sedan - jak to má velký kufr - litry si někde najdu, ale spíš někdo, kdo to máte - dám tam kočár a nákup? A jaký motor? samozřejmě benzín... 2,3i? nájezd tak 10000/rok. díky za názory, je to zatím jen v rovině úvah, ale prostě to chce větší auto. A říkám si, že můžu koupit nějakýho pasáta B5,5 nebo B6, mondeo combi, ale to má každý. Jak te to spolehlivé, co na to stojí díly a jsou k sehnání? Díky za názory..
"Tohle auto je taková šeredka"...jeste jednou a najdu si te!!! :))))
Mam ho 4 roky a najezd mnou necelych 100tis. Kdyz vychytas nejake zname mouchy, tak to muze i dobre fungovat...tezko za tu penize budes shanet pohodlnejsi auto...i kdyz ted uz to ma kazdy spis na dojezdeni, podle toho vypadaji tudiz jak ceny, tak stav :(
Jinak mam 2.3 sedan, ale v kufru muziku, takze u mne kocar nehrozi...
jinak ve vyhledavaci hned na tretim miste
[ Link ]

01.07.2012, 00:05 |
JB lukee_cz.... neber to osobně, byl to kompliment. Kdybys náhodou jel okolo Náchoda a neměl chvíli co dělat, rád bych se třeba podíval a na chvilku pokecal - jiri.boukal@email.cz Jinak jsem slepejš, díky za link..
taky jsem to bral ve srande tu reakci, neni moc lidi, co by se jim to auto libilo :)
Kolem nachoda asi tezko, ale kdybys cokoliv poterboval vedet, staci rict
Do sedana pravděpodobně složený kočárek dostaneš, ale to bude asi tak všechno, kufr není zrovna nejskladnější. 2.3 DOHC je taková optimální motorizace, vzhledem k poměru výkon motoru a jeho váha. Akorát auto trpí na závady elektroinstalace díky velmi špatné kvalitě kabelových svazků a rády na tom praskají "domky" termostatu. Zrovna sem tahal z Coswortha kabelový svazek, který se pak rozprášil po dílně a bylo po něm. Bohužel ani dostupnost dílů není zrovna optimální, mám li srovnat třeba s koncernovými vozy. bohužel se to dlouho nevyrábělo ,tak to druhovýrobu nezajímá a u Forda chtěj za každou prkotinu rakety. hledej co nejzachovalejší kus a neboj se pod tím vyválet, koroze je samozřejmě přítomna, klasicky hnijí zadní lemy,spoje prahu a podlahy a pak zadní nosníky pod uchycením nápravnice. A modli se, aby ti nikdo pak nerozšlehl nárazník, taky to není levná věc.

01.07.2012, 22:55 |
clown 2.3 mam v galaxy .., nejspolehlivejsi na tom aute je ten motor .. zbytek plecka od VW .. najeto 250tkm +, 1x vymena civky jinak nic.. :)