Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > scorpio 2

o Navštíveno 1208x o
o 30.06.2012, 23:21 | JB
Zdravím, tuhle nedávno jsem tu o tom autě četl a nemůžu to ve vyhledávání vůbec najít. Máme druhé mimi a fobie už nějak nestačí. Tohle auto je taková šeredka, až se mi vždycky hrozně líbilo. Máte to někdo? Sedan - jak to má velký kufr - litry si někde najdu, ale spíš někdo, kdo to máte - dám tam kočár a nákup? A jaký motor? samozřejmě benzín... 2,3i? nájezd tak 10000/rok. díky za názory, je to zatím jen v rovině úvah, ale prostě to chce větší auto. A říkám si, že můžu koupit nějakýho pasáta B5,5 nebo B6, mondeo combi, ale to má každý. Jak te to spolehlivé, co na to stojí díly a jsou k sehnání? Díky za názory..

o 30.06.2012, 23:55 | lukee_cz
"Tohle auto je taková šeredka"...jeste jednou a najdu si te!!! :))))
Mam ho 4 roky a najezd mnou necelych 100tis. Kdyz vychytas nejake zname mouchy, tak to muze i dobre fungovat...tezko za tu penize budes shanet pohodlnejsi auto...i kdyz ted uz to ma kazdy spis na dojezdeni, podle toho vypadaji tudiz jak ceny, tak stav :(
Jinak mam 2.3 sedan, ale v kufru muziku, takze u mne kocar nehrozi...
o 30.06.2012, 23:56 | lukee_cz
jinak ve vyhledavaci hned na tretim miste
[ Link ]
o 01.07.2012, 00:05 | JB
lukee_cz.... neber to osobně, byl to kompliment. Kdybys náhodou jel okolo Náchoda a neměl chvíli co dělat, rád bych se třeba podíval a na chvilku pokecal - jiri.boukal@email.cz Jinak jsem slepejš, díky za link..
o 01.07.2012, 09:16 | lukee_cz
taky jsem to bral ve srande tu reakci, neni moc lidi, co by se jim to auto libilo :)
Kolem nachoda asi tezko, ale kdybys cokoliv poterboval vedet, staci rict
o 01.07.2012, 19:59 | Angličák
Do sedana pravděpodobně složený kočárek dostaneš, ale to bude asi tak všechno, kufr není zrovna nejskladnější. 2.3 DOHC je taková optimální motorizace, vzhledem k poměru výkon motoru a jeho váha. Akorát auto trpí na závady elektroinstalace díky velmi špatné kvalitě kabelových svazků a rády na tom praskají "domky" termostatu. Zrovna sem tahal z Coswortha kabelový svazek, který se pak rozprášil po dílně a bylo po něm. Bohužel ani dostupnost dílů není zrovna optimální, mám li srovnat třeba s koncernovými vozy. bohužel se to dlouho nevyrábělo ,tak to druhovýrobu nezajímá a u Forda chtěj za každou prkotinu rakety. hledej co nejzachovalejší kus a neboj se pod tím vyválet, koroze je samozřejmě přítomna, klasicky hnijí zadní lemy,spoje prahu a podlahy a pak zadní nosníky pod uchycením nápravnice. A modli se, aby ti nikdo pak nerozšlehl nárazník, taky to není levná věc.
o 01.07.2012, 22:55 | clown
2.3 mam v galaxy .., nejspolehlivejsi na tom aute je ten motor .. zbytek plecka od VW .. najeto 250tkm +, 1x vymena civky jinak nic.. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3186 sekund.