Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vytrženej zámek zapalování - koncern

o Navštíveno 1083x o
o 30.06.2012, 11:09 | snuky
Včera se mi dostali do auta Superb2,8(06), nic neni poškozeny,ani se nic neztratilo jenom vytrhli zapalování.Na zemi sem našel ten ořeh se zdvihátkama a kroužek kolem zapalování taky zůstal. Tak se mi podařilo nastartovat.

Ted se chci zeptat kámoš má doma na díly Passata 2,5tdi(05) má tam všechno komplet i 2 klíče.

Můžeme to přehodit, můžu si nechat svoje klíče a jenom se naprogramuje klíček ? Díky za každou radu

o 30.06.2012, 11:14 | xenonman | Upraveno: 2012-06-30 11:15:42
superb I ?
koukni na frekvenci na do jeho a tvou, nevím přoc vymýšlis bejkarný nová sada vč spinačky se dala sehnat na netu kolem 2-2,5tis
o 30.06.2012, 11:20 | snuky
Tak on by za to nic nechtěl, proto se na to ptam .. A nejakej odkaz na tu sadu bys nasel ? Dival sem se a autokelly nic moc jenom spinacka
o 30.06.2012, 12:47 | PAVELK
jen tak pro info klíček už znovu nhrát nejde tak si nemyslím že se ti podaří spárovat tvoje immo s jeho klíčema, další věc potřebuješ znát jeho pin od těch klíčků, dle mě nej varianta abys nemusel nic kodovat je vyndat čim immo z tvojich klíčků a dát je do jeho klíčků ke kterým je i zámek, nic to nestojí a práce na 10 minut, již jsem předělával asi 100x, s frekvencí na jeho klíčích to má společnýho akorát to že když máš dálkové ovládání tak se musí kodovat taktéž ale na immo to nemá žádný vliv
o 30.06.2012, 18:29 | snuky
PAVELK: pochopil sem dobře že stačí vymontovat z passata zámek,imobilizer si nechám původní co tam mam a jenom si prehodim tela klicku. Takže vlastně nebudu muset parovat ani komfortku na odemykání auta na dálku ? dík
o 30.06.2012, 19:37 | PAVELK
vyndej zámky nasad na nové auto, podle typu klíčku nevím jaký máš zdali sklopný nebo kulaté dvojtlačítko, vždy odděl ovladače, ponech si svoje, klíček od tvého kámoše po oddělení obsahuje tyčinku immo kterou vydloubni klidně ji znič, ze svého klíčku třeba pájkou rozpatlávej pomalinku plast (lepidlo) které tyčinku drží, pak jí nasaď do nového klíče zakápni silikonem nebo lepidlem, nacvakni ovladač a máš hotovo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3252 sekund.