Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > po zahrati nedobiji

o Navštíveno 1823x o
o 29.06.2012, 23:19 | .mycTD
po startu vsechno OK, ale po nejake dobe se rozsviti kontrolka dobijeni. obcas sice zhasne, kazdopadne jedinou souvislost jsem vypozoroval s teplotou, rposte za tepla nedobiji.
na netu jsem sice nasel spoustu zminek o tomhle problemu, ale zadnou jednoznacnou pricinu. nema s tim nekdo zkusenost?

o 29.06.2012, 23:39 | AR
začnou viset uhlíky? problém s můstkem, třeba studeňák? Rozebrat alťas a udělat kontrolu?
o 29.06.2012, 23:53 | .mycTD
jelikoz to za studena normalne funguje, tak se bojim, ze rozborka nic neodhali.
vymenit uhliky by se mi libilo, ale ty mi prave k temhle projevum moc nesedi.
o 30.06.2012, 12:02 | maresk
Napadá mě regulátor nabíjení, dělalo to kamarádce na R19, po výměně regleru je všechno OK :-)
o 30.06.2012, 20:35 | Jirka156
Kdysi, když jsem měl Zafiru B, která měla krom silových kabelů z altíku ještě komunikační kablíky, přes které šla informace o zatížení alternátoru motorovce, tak mi auto potom, co odešel regulátor altíku, poslal do palubní sítě 18,5V a tím mi odpálil motorovku. Projev: když byla zima pod 11st. Celsia, tak dokud nestoupla telota chlad.kapaliny na 75st., auto nedobíjelo, ale kontrolka nesvítila, jelikož auto jelo na baterku. Pokud bylo venku teplo na 25st., tak auto taky nedobíjelo. Pak jsem zjistil, že to má souvislost s ventilátorem topení. Pokud se ventilátor zpomaloval, auto dobíjelo víc a víc. No nic. Vyměnil jsem ventilátor topení, předřadný odpor v topení, dvakrát se přehrál soft motorovky resp. všech jednotek, ale furt nic. Tzn., že odešla do kytek motorovka za cca 40tis. Auto šlo z domu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.332 sekund.