Navštíveno 1592x

Mohl bych se zeptat na vaše názory viz. nadpis? Někdo tvrdí že by se měla vypojit baterka, někdo zase doporučuje nechat ji zapojenou.. Jak to tedy je?
odděláš alternátor.. můžeš a i nemusíš, 10 lidí a 10 názorů..
takhle jsme oddělali v práci u ještěrky altík, a to jsme dělali fakt 10 cm sváru a bylo hned po něm... záleží asi jak dlouho apod.. není nic jednoduššího než baterii odpojit a mít jistotu že se nemůže nic stát.

29.06.2012, 23:02 |
AR ještě by bylo dobré napsat čím hodláš svařovat, třeba takový autogen ti s elektrikou neudělá nic ;) pokud ji nepodpálíš ;)
to AR: jelikož se dnes už málo svařuje autogenem tak měl na mysli asi klasiku COčko.
ale na MMA,TIG a MAG na tyto metody svařování bych samozřejmě odpojil...
Me varili neco na vejfuku a na baterku pripnuli takovou krabicku, nevim co to bylo, ale aspon sem byl klidnejsi.
dává se kraťák na zapójenů baterku , bez kraťáku odpojit baterku , kostru COčka co nejblíž sváru.
Mně vždy u klempíře odpojovali altík a pro sichr i motorovku.
Baterku ne proto, že jsem měl strach, že mi zmizí do nenávratna PIN rádia.
Tak si radeji odpalis altik, kterej budes muset vyndat a u toho stejen budes muset odpojit baterku :D a PIN je fuc :D
Ja uz altik nebo baterku odpokovat budu.
Mam altik po repasi cca 4t kc
Scarovalo jse cockem jen par svaru a altik jse chova dicne. Kontrolka zhasne jen pri proslapnuti plynu.
Zrejme jse neco napalilo.

02.07.2012, 09:10 |
AR celkem peklo co někteří s tou češtinou dokážou vyčarovat.
Urcite to nejak resit, i sam velky Nismo mi daval tu vec na baterku pri svareni :o)