Navštíveno 3599x

Co říkáte na tento nový model Tiguana? Dost o něm uvažuju, designově se mi docela líbí:-)

29.06.2012, 02:18 |
Jozzo farná v tom přežila bouračku a podle odborníků a testů to je prý jedno z nejspolehlivějších aut :))
Nejaky km jsem mel moznost jezdit v zime na shehu v horach. S nultou serii Tiguanu a moc prijemny, vw moc nemusim ale tohle se mi libilo
Jediny co je na tom priserny je ta vysoka cena za maly auto

29.06.2012, 08:24 |
clown zeptej se michala sms
mel ted cest parkovat jedno nase firemni .. :)
furt to na krizovatce chcipa, nez to znova nastartuje, tak uz tam mas zase auto, takze nevyjedes :))
rve to 50cm od prekazky, ze to auto odres ..
auto dobry, TDI CR bez problemu, HALDEX se sere prej stejne jako o OII
jo a kdyz ti to samo zaparkuje.. , tak jsou lidi, co s tim neumi vyjet z rady ...
oproti OII to ma znacne mensi rejd, takze nakupaky a parkoviste nejsou pro to revir
kral .. priserna cena .. mas dat 900t za tigouska nebo 1.2 mice za supika :))) dyt je to jedno . lidi maj penez jak sracek ...
btw. ani jedno z tehle aut nemusim :)
Clown: jasne za mega jezdi spousta passatu, mondedii, superbu, octavia rs se tomu taky blizi , citroen c5 , insignia a urcite dalsi
Osobne bych si koupil c-klasse nebo 3er nez ty ostatni :-)

29.06.2012, 13:28 |
clown kral .. to mi povidej :))) insignia .. 4x4 turbo .. hmm :)
nez Tiga radsi Sportage a usetrim jeste 1/3 ceny :))

29.06.2012, 13:39 |
zach Jezdím s Tiguanem rok (modelová verze 2011,před faceliftem,ale už s novým volantem) a naprostá spokojenost, šel bych do něj znova a znova do benzínu( 1.4TSI - na normální ježdění má síly dost a dá se s ním jet i za pěknou spotřebu a na volnoběh neni oproti dieselu slyšet).
Před týdnem jsem měl možnost se svézt s novým modelem s 2.0TDI,v automatu a komplet v R-Line a nastavitelnýma tlumičema.To auto mě absolutně dostalo, v zatáčkách neskutečně sedí a vůbec se nenaklání(já jezdím na 17", R-Line má 19") a v režimu komfort s klidným svědomím řeknu, že je stějně komfortní jako na 17" s normal.podvozkem-tzn. jízda po kostkách naprostá pohoda,žádný rany a nic podobnýho. Nový model má drobná vylepšení oproti předchozí verzi,ale největší zlepšení je odhlučnění interiéru.
Jestli chceš cokoliv vědět, zeptej se na konkrétní věci. Jo, a prodejce říkal,že není problém na nové auto dát 10-14% slevu :)

04.07.2012, 21:10 |
zach Jak sis to rozmyslel? Půjdeš do něj?

04.07.2012, 21:57 |
clown zach si mel s 1.4 TSI celkem stesti .. , koupit to rok pred tim, uz bys mel novej motor .., ovsem s vlastnim doplatkem :(( nenapinaj napinaci kladky, co to udela si domyslis ..

05.07.2012, 15:56 |
zach clown: Teď jsem to nějak nepochopil.Psal si, že kdybych to koupil o rok dřív, měl bych už novej motor,ale ten bych měl přece dostat i o rok dýl ne? Vím, že nový model má motor posílen na 118kW, ale o rozdílech v modelovém roce 2010 a 2011 nevím (možná se pletu:)). Jinak, v motoru se hrabat nehodlám, šlape jako hodinky za každého počasí :)

05.07.2012, 18:54 |
hanx myslel novej, jakože v tom autě druhej
v pondělí se jde objednávat. Bílá Candy, Sport an style + 2 akční pakety- Comfort + ten paket technik s bixenonama a paket Zrcátka (el. sklopná a naklánějící se zrcátko u spolujezdce při spátečce). Motor nakonec 2,0TDI.

06.07.2012, 11:32 |
clown ted uz 2.0TDI neni takovej pruser, kdyz je to CR .., samo za poslednich 5 let je best of 1.8TSI, ted bych se toho 2x nebal .., kor kdyz se da zaplatit 4 leta zaruka

06.07.2012, 11:33 |
zach Dobrá volba, budeš spokojenej :).
Předpokládám, že budeš mít verzi 4x4. A co se týče motoru, tak je na tom výkonově přibližně stejně jako 1.4TSI,oba jsou to super motory. tak ať dobře slouží :)
Nn bude to jen předokolka, 81kw. Na normální jízdu to stačí a parádní spotřeba

06.07.2012, 20:16 |
clown uff,
tak to nevim, zda bych to vzal priskrceny,
ale pokud je to financni problem .. tak chapu
ja se bojim toho, ze tu bude u tehle nizkejch motorizaci, tak jako u ty 1.6TDI co do toho davaj spousta veci, co nebudou uplne standard .. jako mensi brzdy atp ..
spotreba je to to posledni, co bych resil
ano je to finanční problém, nejdřív jsem chtěl dát za auto 550tis a teď už je to 600tis. , zlákala mě výbava místo trend and fun výbava sport and style a ty její chrom doplňky a další možnosti oporoti výbavě trend and fun. Ano 2.0TDI 81kw není žádnej šlágr, ale nepotřebuju lítat a brzy a vše ostatní je stejně velký jak u ostatních 2.0TDI:-)
clown: to tak chodí, koupit si parádní auto (což VW není) a pak řešit banány

07.07.2012, 11:04 |
zach ono je taky pravda, ze VW je oproti konkurenci dost drahý.Ale pokud chce Tiguana, tak se s tím musí smířit a buď platit nebo něco oželet.
Jinak teď mají myslím supr nabídku na Subaru Forester, tam by dostal výkonější motor s lepší výbavou a vyspělejším pohonem 4x4.
takže nakonec to dopadlo úplně jinak. Tiguan se nekoná.
Požádal jsem kamaráda, jestli může ke mě zacouvat s Passatem Variant 2012 a o 5mm se povedlo:-))
Takže už je objednanej Passat Variant 2,0 TDI 103kw Comfortline s výhodným paketem, zatmavenýma oknama a přípravou pro telefon Plus:-) Barva šedá Urano. Moc se těším!

24.07.2012, 09:22 |
clown barva unisex, co neni na silnici videt..., hlavne, ze je sexy :((
kuwa ja ja uz nechci sedivy auto :(