Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Česká spořitelna.

o Navštíveno 1983x o
o 28.06.2012, 08:47 | All
Stalo se mi to opakovaně už před časem a teď znovu. Mám u této instituce sporožirový účet, který slouží k běžné denní potřebě a k pravidelným platbám kde čeho. Protože ten účet není úplně prázdný trvalo mi chvilku než jsem si všimnul, že mi podle výpisů a transakční historie chybí cca 30.000,- kaček, které mi na účet podle historie dorazily 8.6.2012 ale nebyly připočítány k celkové sumě. Pátral jsem co se děje. Včera se mi náhle stav účtu zvedl o postrádanou částku aniž by podle historie jakékoliv peníze přišly.
Tak si říkám, že bych chtěl mít 1,5 mega klientů, kterým nepřipíšu dva, tři týdny pár tisícovek, strčím je někam na termíňák a ...
Považuju to za neoprávněné nakládání s cizími prostředky. Prostě mi moje prachy nepřipsali 3 neděle a opakuji, není to poprvé. Ty dřívější případy jsou asi pět let staré a trvalo to měsíce. Výpisy se tvářily normálně a přišel jsem na to tak, že jsem potřeboval platit jednorázově větší částku a ta nebyla krytá ačkoliv jsem si byl jistý, že peníze mám.
Máte někdo podobnou zkušenost nebo je to jen nějaká náhoda.

o 28.06.2012, 09:06 | Yawor
To je divné, reklamuj v klientském centru
o 28.06.2012, 09:18 | Zdenek (A)
Zmenit banku! Co nejrychleji! Navic pises, ze je to opakovane...

Uz pred mnoha lety me nasrali tak, ze jsem vzal nohy na ramena a zdrhal pryc. V tehdejsi eBance jsem si pak pripadal jako v raji.
o 28.06.2012, 09:29 | Yawor
tohle se normálně samozřejmě neděje, takže jak píšu...
o 28.06.2012, 09:35 | FSAL
normalni reklamace na dohledavku dat, nedeje se to jen u CS
o 28.06.2012, 10:05 | Nismo.Power
tak ze zákona to musíš už mít do druhýho dne....je to proto že jim to běžně trvalo 3-4 dny přičemž jak řikáš mezitim se s těma penězma vesele operovalo takže termíňáky, čachry na burze atd..... určitý lidi to nasralo takže to prostě musíš mít následující pracovní den dle platnýho zákona což jim zkazilo plány tak sem tam někomu ulejou takovouhle částku asi a s ní disponujou :)

reklamace, stížnost, odchod k lepší bance :D
o 28.06.2012, 11:35 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
utekl jsem od sporku po asi 10ti letech a vubec mi to nechybi :-)
o 06.07.2012, 13:56 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-07-06 13:58:48
All: oznámil bych to na ČNB, ze zákona je převod proveditelný nejdéle do druhého dne, i když každá banka si řeší do kdy ten den musíš příkaz k převodu zadat, aby to do druhého dne převedli, ale nejdéle do 3 dne od zadání! Třeba internetové banky - převod z AirBank do mBanky realizují v ten samý den a po cca 3-4 hodinách máš peníze na účtu! ČS prachy taky pozdržuje, ví, že třeba od státu je výplatní den 15. v měsíci, a i když to posílají již 10-11. aby to fakt došlo, tak u mBanky to mám nejpozději 13. na účtě, u ČS to lidi mají až toho 15.!
Jinak čerstvá zkušenost s ČS, bohužel tam mám ještě hypo, kterou teď likviduji, ale chce to papíry. No a vedoucí pobočky neumí!!! napsat jeden papír, který je předvyplněný v té složce k hypotéce v PC, umí to jen 1 člověk na pobočce ve městě s 10.000 lidmi a ten když má dovolenou, máte smůlu. To je fakt k blití!!!
o 06.07.2012, 14:10 | Rudi
Já od ČS taky utekl před lety a do dneška se skoro divim, že tam ještě někdo je. U nás na menším městě 18000 obyvatel, maj tak proházenou otevíračku, že je skoro nemožný se tam dostat a přitom všechna jejich konkurence tu má otevřeno většinou od 9-16hod. každej den, v úterý ČS má jen do půl jedný a pak už nemá...
Nehledě teda na cedulku, že při výběru nad 100tis. se to musí hlásit den dopředu písemně, do ostatních stačí většinou zavolat, ale většinou ti to vydaj bez problémů okamžitě...
o 06.07.2012, 14:13 | pepe689
nejlepsi for u CSje inernetbanking nejsem jedinej komu to nevzalo heslo byt i dobre a chtela CS 100Kc za jine,na coz jsem se jim vy---l.
o 06.07.2012, 14:37 | HIGHTOWER
Rudi: Mi povídej, měli tady u nás po a st do 18 hod., to bylo jedině, kdy jsem to stíhal, teď mi poslali SMS že se jako mám posadit na zadek jak je to super zpráva, že do 18 budou mít jen v pondělí, ale že v út jak měli do 14, tak prodloužili do 15 :-D a ve středu to zkrátili jen do 17 hod. Tvl, to mi ho vyndej, fakt jsem se z toho posadil na zadek a fakt nevěřím! A když prý nestíhám, mám si zajet na oblastní pobočku, ale tam mají stejně jen do 17 :-D a dříve jak v 17:30 bych tam nebyl ani kdybych se.... Fakt, zlatá mBank, AirBank ;-)

nejde to nedat, i když tady asi každý ví a ČS tu má asi málo kdo...
[ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4408 sekund.