Navštíveno 1616x

zdravím, začal se mi z ničeho nic zahřívat telefon HTC wildfire S, vybíjí s emi i tím baterie, aplikace nějak nestahuji, nabiju a telefon vydrží max 4 hodiny a nedá se udržet v ruce, udělal jsme i tovární nastavení, aktualizaci Sw a stejně se hřeje, hodím ho na záruku ale zeptám se co by to mohlo dělat než ho tam odnesu?
díky

27.06.2012, 19:39 |
Chris ja by som asi preflashoval android, pripadne nainstaloval taskiller, asi ti dake appky na pozadi tahaju data, alebo vyhuluju procesor
to chris: jelikož nevím vůbec jak se to dělá takže to radši odnesu do servisu :)
aplikace žádné téměř nemám, jen nějakou svítilnu, ikonu vodafonu a htc market...
nedivil bych se kdyby to byla HW chyba, ja jsem měl stejnej problem u desire a skončil taky na zaruce ale dali mi zpoět penize nedodali jim díály každopadně jak tto začne byva to postupem času horši a horši a pak se telefon nedal vubec používat.

27.06.2012, 20:12 |
JoPi Tak tak šoupni to na záruku , toto dělával hodně lidem Desire , bylo to většinou základní deskou ale je i možný jak bylo řečeno nade mnou že je to SW záležitost.
ok musím sehnat náhradní telefon a odnesu ho na záruku... díky za rady

27.06.2012, 20:33 |
MaxxT jak bylo receno, kdysi davno co jsem mel desire, tak mi to delala spatna zakladova deska, jakmile jsem pustil neco narocnejsiho (treba navigaci), tak se telefon zacal extremne zahrivat a resetoval se.. resetoval se ale pak porad, dukud se neschladil na provozuschopnou teplotu.
ja ti rikam furt at vyhodis tu parodii na telefon a koupis neco poradneho jako iPhone :D
mě se HTC líbí a vyhovuje mi :) stejně volám a píšu jen, občas se připojím na net a to je všechno..
jojo je dobrej kdyz ti je zima vid?

28.06.2012, 08:16 |
Bucci | Upraveno: 2012-06-28 08:17:40
vlastnil jsem x telefonů HTC (muj první HTC jsem pořídil někdy v roce 2003 a prošel jsem jak WM tak Googlíma OS), poslední dobou jsem přešel přímo pod křídla google phonů...
... na HTC mi hlavně vadil jeho sw (HTC Sense jakýkoliv verze byl vždy nepoužitelnej svojí žravostí baterie, prostředků a všeho) po hw jsem problém neměl, to co popisuješ ale u Wildfire bylo často zmiňovaný, vymění ti desku a budeš OK (i když tahle třída je lowend), jestli si telefon kupoval u operátora, tak ti náhradní telefon půjčí (ultra šitózní jebku zadarmo, droidí telefon oproti záloze cca 2000,-)
Knightey-: jestli něco pořádnýho, tak rozhodně nic nakouslýho :-) rychle to pak hnije ;-)
kupte si něco jako iphone :))) heh.....
to výjde jeden model kterej je stoprocentně odzkoušenej akorát se mu nafukujou baterky a bouchaj....
pak výjde další model kterej nemá signál a přehřívá se až do vypnutí...... a to sou jen dva z mnoha bugů :D
tomu řikám libově odzkoušený telefony aneb někdo to vyrobil netestoval to ani 5minut a už aby z toho byly zisky takže si řikejte co chcete každej má chyby jen třeba napamatuju kdy něco takovýho bylo u samsungu a možná proto z něj zanedlouho bude mobilovej magnát :))
a že se tohle stane u šitózního levnýho telefonu proč ne, ale u nejdražšího telefonu na trhu je to horší :D
Mam pocit, ze zrovna minuly tyden kdesi v irsku Tamtungu vybuchla SIII...
tak jestli je pouziva IRA...