Navštíveno 1143x

27.06.2012, 12:05 |
Midnite | Upraveno: 2012-06-27 12:10:31
Omlouvám se, ale opravdu se mi chce z takových individuí blít. Trest smrti by neměl existovat v civilizovaném světě, ale toto jen dokazuje jak jsou někteří jedinci ubozí, omezené a nemají vůbec kousek rozumu. Díky těmto zrůdám, kteří se chovají hůř než cokoliv jiného to v tomto světě stojí za hovno. Všem bych udělal to samé a potkat někoho takového, tak bych asi šel sedět.... Opravdu se mi chce z této republiky a z tohoto světa blít....
[ Link ] edit: překlepy ani opravovat nebudu, protože už su tak dost nasraný

27.06.2012, 12:46 |
Cenda spíš me znechucuje, jak naše zprávy vypadají.
Jako Cenda... Paní právnička tomu nasadila korunu, co jsem koukal, tak pár foto a to video jsem poznal - všechno z Ruska.

27.06.2012, 13:50 |
AR Tak co se týká zpráva tak pomalu začíná okurkovka tak se snaží vytasit co jde, viz např nova a jejich milion upoutávek na farmu v hlavních zprávách.
no ty pi... jak tam toho psa polili benzinem a zapalili, to uz je moc...
Je zvláštní, jak lidi štve víc zabíjení zvířat než lidí. Když koukám na navratdoreality.cz, tak mi upalování, bodání, řezání, mlácení, střílení atd lidí nevadí. Ale jakmile tam jsou videa nebo fotky s týráním zvířat, tak na to ani nekoukám, protože mi je z toho na blití a jsem nasranej, že bych puknul. Zajímalo by mě čím to je. Snad ze mě nebude nějakej psychopatickej vrah :D
Mari: já to mám naprosto stejně...

27.06.2012, 15:37 |
JP Já nechápu proč někdo na tyhle hovna kouká. Na světě se děje spousta blbejch věcí, ale mnohem větší spousta dobrejch věcí. Tohle jsou zprávy zaměřený na to nejhorší, co se kde stalo mezi 10 milionama, potažmo 7 miliardama lidí - samozřejmě že se každej den najde něco otřesnýho. Lidi co koukaj na zprávy jsou často přesně kvůli tomuhle neskutečně negativní. Co vám přináší to že koukáte na zprávy? Já na ně dřív koukal taky a zjistil jsem že mi nepřinášej vůbec nic, jenom jsem po nich byl každej den nasranej, smutnej nebo zklamanej. Od doby co kašlu na zprávy v jakýkoliv podobě je můj svět krásnější:-)
JP: Vemu to ze svého hlediska, ano? Na zprávy koukám, jen když mám čas nebo se nudím. Noviny čtu je bulvární, abych si přečetl jak se kdo rozvádí za miliardy a podobní drby. Nechává mě to naprosto klidným a absolutně to neřeším, protože kdybych to řešil, asi bych chodil neustále zachmuřený a negativní. Já jsem naopak velmi pozitivní člověk, ale tento hyenismus mě vždy vytočí... Snad mi rozumíš :)

27.06.2012, 16:28 |
Cenda JP: proto na zprávy koukám minimálně, ale čtu několik deníků, převážně ekonomické a finanční zpravodajství + politické zprávy. Tam si aspoň vyberu, čím se každej den naseru :-) dneska to bylo odvolání Pospíšila, resp. kokot Nečas ...