Navštíveno 1224x

26.06.2012, 22:25 |
Sodom Od pondělka mi nejdou programy v HD,tedy NovaHD,Čt1HD atd.Po zapnutí mi tel napsala,že byl nalezen nový kanál a po aktualizaci byly programy v HD pryč.Na netu jsem zjistil,že by to měl být kanál 64 multiplex 4.
Nevíte,jestli je nějaká odstávka,nebo co s tím?
Me zase dnes telka nahlasila novej kanal. Dal jsem vyhledat a ulozit a ejhle NovaHD a CT1HD ale jel jen zvuk a obraz nikde...
JJ včera taky jen zvuk, obraz nikde, dnes jsem nezkoušel...

27.06.2012, 09:28 |
Conan ČT1 HD se "prohodila" s ČT4. Tak to alespoň bylo u mě, v okamžiku, kdy zmizela ČT1 HD, stal se z ČT4 HD kanál.
Nova taky zmizla.

27.06.2012, 09:43 |
Yawor stejný problém...

27.06.2012, 14:29 |
JoPi Tak Žďár nad Sázavou našlo mi to pouze Óčko + standardní kanály co už sem měl před tím takže žádná sláva HD programy vůbec no su zvědav jak to tu vůbec do budoucna s multiplexem 4 bude ....
Tak Plzeň už jede, teď jsem to zkoušel ale HD teda žádná sláva...

02.07.2012, 11:59 |
Sodom Tak tuším od patku Hd jede. Trhal se obraz, byl slabý signál. Ted už v pohodě. Nejde ale programova nabidka, takže nejde nahrávat na Hdd.
Muzu se vtirnout s dotazem? Potrebuju set top box, aby umel HD (MPEG4), propojeni pres HDMI.
Nasel jsem tohodle Sencora:
[ Link ] ale taky sem nasel
[ Link ] kterej se mi libi, ale zaboha nemuzu dohledat, jestli DVB-T umi v HD... Nemate nekdo nejakej tip na STB, kterej by splnoval tyhle pozadavky? Prehravani z USB by byla takova tresinka na dortu, jinak mam na prehravani neco jinyho...
Toho Philipse neznám takže neumím posoudit co umí, ale MPEG-4 je stejně k ničemu, když do dvou let chtí rozjet DVB-T2 a set top boxy na to zatím nejsou a neumí to ani současné TV :-/
Jasne co bude za dva roky me ted momentalne nepali. Zatim chci rozjet jedno LCD co tu mam, ale potrebuju STB a kdyz uz, tak s HD. Druhy LCD co tu mam, ma tuner v sobe s MPEG-4...
Kolega nedávno dával tohle:
[ Link ] ale moc velký věběr v nabídce boxů s MPEG-4 není :-/
Mrkni po TopFieldu HTCI 7710, teď jsou stříbrný v akci za pár kaček na to co to umí. pokud bych chtěl černý tak tady mam poslední kousek za 1400 Kč s DPH
v praze vyskocila jakasi TV Pohoda :-)
Za 1400 je to pekna cena, kdyz sem si vygooglil co to stoji normalne, ale to uz se dostavam nekam, co za STB dat nechci...