Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde koupit levnou skříň

o Navštíveno 1133x o
o 25.06.2012, 18:31 | Mr.Scully
Chci do pracovny dvě skříně (barva buk nebo hruška), jedna cca 180-190cm široká, druhá kolem 130cm. Hloubka kolem 50-60cm, výška klasika dva metry. Neměly by to být typické šatní skříně, protože chci především úložné prostory (trička, krabice, foťáky, bude toho tam hodně rozličného :-). Typově něco třeba takového:

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
atd.

Kde hledat? Truhláře nechci, chci opravdu jen něco levnějšího z dřevotřísky, masová výroba, klidně Polsko atd. Asko, Kika, Ikea a Sconto toho moc nemají, nevybral jsem si. Máte další tipy na prověřené obchody s katalogem na webu? Našel jsem třeba:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

atd., ale další tipy přivítám.

o 25.06.2012, 21:11 | Kamil
[ Link ] + si projeď weby těch výrobců (sloupeček vlevo dole)
o 25.06.2012, 21:34 | Knightey-
ASKO a SCONTO a MOEBELIX maji ted nejakje akce, jukni tam.
o 25.06.2012, 21:55 | Mr.Scully
Kamil - vidíš, Brückl mě nenapadl. Mají tam sice podobné věci co u jiných shopů (stejní výrobci), ale plzeňská firma se hodí už kvůli dovozu.

Knightey - tak primárně mi nejde o slevy/ceny, spíš o to vůbec najít vhodný typ :-) Všude cpou ty debilní šatní tyče, já chci vyloženě úložnou skříň s x policema a zásuvkama.
o 25.06.2012, 22:00 | Kamil
ještě můžeš zkusit Jamall na Slovanech. Pokud ti vadí šatní tyč, tak si stačí koupit korpus a vybavit ho přesně podle sebe.

[ Link ]
o 26.06.2012, 09:05 | Conan
Kup šatní co ti sedí rozměrově a pak si nech nařezat poličky (třeba v Hornbachu) a ty si tam pak přidělej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.316 sekund.