Navštíveno 1545x

Potřebuju radu s TV, rodičům odešla stará TV a tak to chce něco nového, strop 8000,- Kč, výbava v podstatě nemusí být žádná speciální. JEdiný co potřebuju, tak aby byl podstavec maximálně metr, uhlopříška samo asi co největší :-) díky za radu
Kupoval jsem na chalupu LEDku Sencor a zatím spokojenost.
[ Link ]
Někdy by mě zajímalo, jestli ty sračky typu Sencor jsou nebo nejsou lepší než třeba tři roky stará TV nějaké normální značky.
V téhle ceně to bude LCD a dají se sehnat už nejlevěnjší modely v 37" pokud nejde o výbavu tak asi není co řešit. Ze značek bych vybíral Samsung, Sharp, LG.

25.06.2012, 15:13 |
Bulík Tunere prosím jak je na tom zn.LG?

25.06.2012, 15:17 |
fredy mám Sharp LCD 106cm s full HD z elektroworldu za 9 990,- a jsem teda spokojený, obraz je velmi dobrý a celkově maká bez problémů již více jak 1 rok :)
Bulík: Tak jako každá jiná masovka. Maji vyšší poruchovost, ale proti Sencoru je to zlaté a konec konců dneska se kazí snad vše (hlavně zdroje).
Tuner : měl bys případně nějakej tip ? Samsung by asi nebyl spatny, ale tech TV je mraky... díky :)

25.06.2012, 15:39 |
Bulík For Tuner.
Díky za názor.Také zvažuji podobný koukadlo se stejnýmy parametry jako Johaník.
Chci to na chatu,tak špekuluji co a jak.
Johanik: Z jaké vzdálenosti koukají? Pojede tem jen DVB-T?
Vzdálenost asi 2,5 metru, pojede na tom DVB-T a nějakej satelit tam tusim maj pres SCART, jinak asi nic

25.06.2012, 21:45 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-06-25 21:45:58
Tak 37 optimum 40" maximum. Obzvlášť pokud půjde o LCD (což v tomto rozměru ano) tak na tom vyleze všechno z těchto zdrojů signálu proto ne větší. Jak říkám v zásadě asi jedno co koupíš, na to abych poradil zodpovědně něco konkrétního, tak bych musel prošmejdit nabídky. Stačí že aktuálně řeším 26" TV pro tchyni a vůbec nevím co vzít :-DDD
Na Tvém místě bych fakt kouknul po akcích a koupil Samsung, Sharp a budou spokojeni.