Navštíveno 1412x

To je mazec :-( , a jakžo tu často píši, jak stát na lidi sere, tak doufám, že to, jak se zachovali teď, je opravdu OK a fakt se alespoň v tomto umí postarat. Takže za to jsem rád a všem zúčastněným a přeživších a pozůstalým upřimnou soustrast :-(
[ Link ]
je to hrůza, ale už je to stará zpráva :/
já vím, dávám to sem spíš proto, že sem dávám spíše negativa ohledně státních šméček, tak aby se neřeklo, že jsem zaujatej, fakt, jak se starají a zařizují, to beru ;-) alespoň něco...
přesně tak, před takovým gestem smekám a jsem pro, ale aby speciálama létali dementi s manželkama, to neee.
no právě, zrovna jak to teď bylo na euro, takže asi tak ;-) Vondra chudák raději neletěl, je rád, že Promopro je tak nějak ticho :-D a tak se raději ani nechtěl nějak zviditelnit :-) Kdyby se o to média nezajímala, tak by letěl jak nic :-D
V Pátek sem vezl sestru na autobus.. S Sobotu ráno kolem 7 00h jdu na net a vidím co se stalo.. Hned jí volám nebere mobil.. Píšu máti,jejímu borcovi a nikomu se neozvala.. Oni o tom tak brzo ještě nevěděli,tak sem jim to neříkal,a čekal jestli se ozve,přitom pořád na netu četl aktuality.. Kolem 9 00h sestra psala,že to byl jinej bus.. Neuvěřitelné nervy,strach apod.. :-(
Každopádně tohle je velice smutné.. Od Soboty čtu jen tohle co a jak..
jake gesto? komercni vyuziti vojenskeho letadla?
daleko lepší využít vojenský letoun takto, než aby v tom létal Vondra a podobná prasata (samozřejmě soukromně)
ja to nezpochybnuju, jen jsem nepochopil to gesto? na tohle snad ty letadla stat ma, ne?