Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nehoda BUS v Chorvatsku

o Navštíveno 1412x o
o 24.06.2012, 19:06 | HIGHTOWER
To je mazec :-( , a jakžo tu často píši, jak stát na lidi sere, tak doufám, že to, jak se zachovali teď, je opravdu OK a fakt se alespoň v tomto umí postarat. Takže za to jsem rád a všem zúčastněným a přeživších a pozůstalým upřimnou soustrast :-(

[ Link ]

o 24.06.2012, 19:13 | Midnite
je to hrůza, ale už je to stará zpráva :/
o 24.06.2012, 19:15 | HIGHTOWER
já vím, dávám to sem spíš proto, že sem dávám spíše negativa ohledně státních šméček, tak aby se neřeklo, že jsem zaujatej, fakt, jak se starají a zařizují, to beru ;-) alespoň něco...
o 24.06.2012, 19:18 | Midnite
přesně tak, před takovým gestem smekám a jsem pro, ale aby speciálama létali dementi s manželkama, to neee.
o 24.06.2012, 19:21 | HIGHTOWER
no právě, zrovna jak to teď bylo na euro, takže asi tak ;-) Vondra chudák raději neletěl, je rád, že Promopro je tak nějak ticho :-D a tak se raději ani nechtěl nějak zviditelnit :-) Kdyby se o to média nezajímala, tak by letěl jak nic :-D
o 25.06.2012, 14:05 | Collin
V Pátek sem vezl sestru na autobus.. S Sobotu ráno kolem 7 00h jdu na net a vidím co se stalo.. Hned jí volám nebere mobil.. Píšu máti,jejímu borcovi a nikomu se neozvala.. Oni o tom tak brzo ještě nevěděli,tak sem jim to neříkal,a čekal jestli se ozve,přitom pořád na netu četl aktuality.. Kolem 9 00h sestra psala,že to byl jinej bus.. Neuvěřitelné nervy,strach apod.. :-(

Každopádně tohle je velice smutné.. Od Soboty čtu jen tohle co a jak..
o 25.06.2012, 14:08 | .mycTD
jake gesto? komercni vyuziti vojenskeho letadla?
o 25.06.2012, 14:42 | Midnite
daleko lepší využít vojenský letoun takto, než aby v tom létal Vondra a podobná prasata (samozřejmě soukromně)
o 25.06.2012, 14:56 | .mycTD
ja to nezpochybnuju, jen jsem nepochopil to gesto? na tohle snad ty letadla stat ma, ne?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3257 sekund.