Navštíveno 1621x

Mam zastaralou nokii N95 8GB ,ktera mi pomalu odchazi pod rukama a vubec nevim,co vybrat. Jaky pouzivate vy momentalne mobil.
Operacni system symbian,linux,android,jde mi z toho hlava kolem. S telefonem hodne fotografuji,serfuji po internetu,dost pisu zpravy,k tomu postovni klient,otvirat PDF soubory,word,excel. Dnes sem si hral s nokii Lumia 800 a libilo se mi to. Muzete mi dat tip,zda zustatu nokie nebo prejit jinam? Jaky system zvolit? Diky moc za kazdou radu,vybirat tel. je opravdu peklo
Záleží taky na cenovém limitu.Od Nokie bych šel jednoznačně pryč, určitě android a volil bych něco od HTC(jaký konkrétně záleží na ceně) nebo od Samsungu SII v případě vyšší cenové, za SIII předpokládám nesmysl platit nehodláš...

23.06.2012, 23:12 |
CRK tohle všechno jsi dělal na n95..? :-D
Na nokii ted kdekdo plive,citim i ja,ze to uz s ni neni jako drive dobry. Cenove bych se rad vesel do 10 000.-.
Dal nevim jak je to s aplikacema,ale rad bych,aby ten zaklad mel uz v sobe a ja nemusel neco stahovat z netu,crackovat apod.
CRK ... delal a byl spokojeny,zastydl sem 4 roky a netusil,ze existuje neco lepsiho,nez sem dnes sahl na Lumii od nokie.Pripadal sem si jak v jinem svete :-)
Asi bych teda šel do Samsungu SII nebo HTC One,ale spíš ten Galaxy SII
Za mne Xperia neo v (sám ji mám) popřípadě když něco s větším displejem tak ARC S. A nebo se dá sehnat i vlajková loď od Sony -Xperia S Se vším by jsi se vlezl do 10000 systém je android takže všechny tvé požadavky splňují ať už jde o pdf, net, email klient, sms
nekolik let mam iphone, 3g jsem pak vymenil za 3gs a porad spokojenost, dneska 4S je jeste vykonejsi
mam to hlavne na praci, maily super, internet jede vyborne
word, excel a pdf to umi
rychly stabilni software, nepada, nezamrza, neseka se
pokud ches android tak samsung funguje obre, treba Galaxy SII a nebo novinka SIII bude asi taky slusna
kamarad ma Galaxy W a neni drahej a vypada slusne

23.06.2012, 23:22 |
empiK (M)
do Lumie ne. Microsoft se rozhodl ze nove Windows 8 nebude cpat do Lumii. Takze nebudes mit zadne aktualizace.

23.06.2012, 23:26 |
CRK Samsung Galaxy Nexus, seženeš do 10 i se zárukou
na iPhone se vyser, má to malou televízi :)
2 cupra.165: chceš to nosiť v kapse, alebo voziť v kufru auta? Od toho sa odrazíme a radíme ďalej :-D
Co bych jeste podotkl,aby to melo trosku odolnejsi telo,nejlepe hlinik a nebylo to obrovske padlo,taham to po kapsach v kratasech,dzinach.Navigace byva uz v techto telefonech v zakladu? Tohle se mi u nokie libilo,zdarma mapy

23.06.2012, 23:33 |
CRK A co za telefon nám vyjde od člověka, který až do své smrti bude používat telefon iPíčovina a nechá se s ním i pohřbít..? :-D
2 cupra.165: ak hliník/kov, spadáš tam kam CRK militantne nechce aby si spadal a postne Ti sem videá ako sa to rozbije v super reálnom videu ako to jebnú o zem a jeho vyvolený prežil. Teda predošlý, bo nový to nepobral :-D Ne, vážne... ak chceš do kapsy, tak sa vyhni GIII bo to je 40" Viera do kapsy. GII bola tiež veľká ako kurva, ale furt lepšia než hento... A tu skončímm lebo som zainteresovaný. Navigácia je v Androide tuším ten Googlácky henten, nemenovaný výrobca už tam bude mať tiež, ale ak sa nemýlim tak oboje funguje online, ťahá si data. Tak ako mala Nokia svoje Maps so sťahovateľným mapovým podkladom, to zadara dnes nemá nikto...

23.06.2012, 23:37 |
CRK cupra.165: všechno je zdarma, použiješ navi od Google
muSlim..jaky mas ty? :-) Jinak diky vsem za prispevky,celkem mi ten vyber usnadnujete. Ty mapy jsou pro me tresnicka,pouzivam i klasickou prenosnou navigaci,nelpim na tom tak. Co se tyce kovu,je to spise z takoveho dobreho pocitu,ze nedrzim detskou hracku

23.06.2012, 23:45 |
CRK já sem nic dávat nebudu, ale zajímavý je, že prasklejch jablek je okolo mně hodně a SII nebyla u doktora ani jedna :-) já sem spíš upozorňoval na ten malej display, mě prostě vadí, když už jsem si zvyk na plasmu :-D
Jediný, co nepochopim, jak někomu ten telefon může přijít velikej, tady to musí bejt samá slečinka :-)))

23.06.2012, 23:48 |
CRK | Upraveno: 2012-06-23 23:48:31
Jestli kov potřebuješ, tak si to kup, ale dneska těm plasťákum od Samsungu můžeš dávat kouř, jakej chceš a ani po roce žádná vůle... Podle mě už ta tvoje nokie musela bejt pěkně rozvrzaná...
2 cupra.165: spýtaj sa pána nad Tebou :-))) Nech si hovorí čo chce, ale keď niečo funguje tak že mi to vyhovuje, prečo by som menil? Už 5 rokov idem na jabku. Vždy na dlhšiu dobu vyskúšam aj konkurenciu, a vždy som rád že som kde som. A teraz sem chýba už len Yawor aby mi to vetoval :-D
Ne vážne. Najlepšie je si to vyskúšať, na mňa vždy zapôsobil prvý dojem. Ak telefón neprešiel prvotnou skúškou (akože pocit z neho, lebo ak by som to globalizoval tak nemám ani prvého svojho iPhona), skúsil som ho ešte ale dôveru už si s presnosťou 99.9% nezískal (právom). Jabko Ti môžem ukázať, chystám sa tak za 10 dní do Plzne pre papiere, tak môžme hodiť stretko a ukážem Ti všetko čo od toho požaduješ (takisto to používam okrem iného ako Navi v služobáku, otváram Excel/Word veci, PDF, email/net, IM...) a potom si niekde vyskúšaj zbytok pelotónu a uvidíš :-)
Slapala do minuleho tydne,ani se moc nerozpada,nekolik mi zuchla z vysky na dlazdice,beton a porad ok..jen ji ted prestavaji fungovat 2 tlacitka,zrejme modul pod nima pouzivanim a trosku asi i prachem a trosku chrapti reprak.Hodne ji pouzivam k serfovani a ten prtavej displej je peklo
muSlim Dekuji,neni nad ukazku v praxi.Ok,bylo by to super,rad bych si jablicko taky osahal a porovnal,dej pak vedet kdy budes,dorazim
2 cupra.165: oke, ak sa podarí a bude voľná, môžem vziať aj GII, nejaké HTC z tých nových (X-ko tam bolo, One...), ale toto nesľubujem, chalani ich väčšinou majú požičané na testy v sieti, prípadne pre vlastné použitie. To aby CRK zas nepenil, že som henten... :-)))

24.06.2012, 00:00 |
CRK Já jsem používal jabko 3 roky, takže si myslím, že trošku porovnávat můžu, ale dohadovat se nechci, ty mu ukážeš pohled ze svý strany a já ze svý, toť vše. Hlavní rozdíl mezi náma je ten, že já nejsem tak konzervativní a klidně přejdu kdykoliv jinam.

24.06.2012, 00:03 |
CRK Klidně mu ho vnuť ty hentene, kvůli prezentaci nexuse se do plzně nepotáhnu... :)))

24.06.2012, 00:03 |
muSlim | Upraveno: 2012-06-24 00:05:31
2 CRK: ja mu to dám do ruky a nech si s tým robí čo chce, či sa mu to zapáči alebo nie, je na ňom, nebude to znamenať že sa hneď poženie do obchodu a kúpi si to čo mám ja. A taký detail, asi nečítaš, ale skúšam (a dosť často) všetko, sekundárne nosím občas veci ktoré ešte ani niesú v predaji a porovnávam. Ver či nie, niesom konzervatívny, ale zatiaľ ma nič nepresvedčilo ;-)
Edit: opravím sa, nemá ma čo presviedčať, spokojný človek nehľadá alternatívu... a netýka sa to len telefónu, v spojení s ním to skôr znie vtipne, lebo podaktorí z toho narobia neskutočnú vedu :-)

24.06.2012, 00:05 |
cupra.165 | Upraveno: 2012-06-24 00:07:20
CRK ..co Ti na iphonu nevyhovovalo? Zamerim se na to. Dekuji
Jinak kluci peace please
2 cupra.165: a neboj sa že by som Ti nepovedal aj o negatívnych vlastnostiach/detailoch, mimochodom. Ber to ako prezentáciu jedného z mnoha potenciálnych výrobkov, žiadna masáž, len mi napadlo že by si mal tú možnosť aj s odbornejším výkladom (v niektorých bodoch aj odbornejším než by to ktokoľvek pobral, nič v zlom a nič proti nikomu). Len som si hovoril, keď tam budem, prečo nie... :-)

24.06.2012, 00:09 |
CRK to víš, že čtu a obzvlášť Tebe si hlídám... Ne, dělám si prdel :-D mě je to poslední dobou už tak nějak jedno, nexus je můj 103. telefon a konečně jsem spokojenej, takže jsem v klidu a dávám si od toho GSM maratonu trochu voraz...
2 CRK: vidíš, a o to ide. Vyhovuje Ti to, tak čo? Nič. Niekomu vyhovuje niečo iné a čo? Zase nič. Proste som mu ponúkol ukázať to, niekto mu ukáže tamto, rozhodnutie je i tak na ňom, utratí svoje love, že áno. A nech si vyberie čokoľvek, Tebe aj mne to môže byť úplne ukradnuté...

24.06.2012, 00:18 |
CRK cupra.165: Vadily mi trochu iTunes, politika apple, malej display a už mě celkově přišel iPhone nudnej
To je asi tak všechno a jsou to jen moje osobní pocity, který mě vedly k vyzkoušení něčeho jinýho...
Jinak po 95 bude dobrý cokoliv...

24.06.2012, 00:25 |
CRK nexuse můžeš kdyžtak hodit do pancíře
.

Koukam na toho iphone,tam jde cena hodne pres 10,ze? Nexus vypada primove,recenze super,jen ta velikost,uz je to fakt moc. Mam to 50/50 Samsung SII-iphone ,pokud ten sezenu do 10
Chce to vyzkoušet, nějakou chvilu sem delal v obchode a prodal telefony, obcas prisel clovek a ze chce novej, ale nevi, kdyz byl na to cas, tak sem mu podle jeho pozadavku ukazal, zapnul par telefonu, aby si to vyzkousel.
Nikdo tady (aspon myslim) jeste nenavrhnul BlackBerry.
Zkusil bych se kouknout na SII, Nexuse, novy HTC nebo novy Sony (ty se hodne povedly, az na chybejici pametovku), popripade iP4 :)
Mne osobne na blackberry by vadila HW qwerty, to bych u smartphonu nechtel.
Sw klavesnice je chvili o zvykani z tlacitek
A ono staci zajit na prodejnu operatoru a maji zaply kde co v panelu
Galaxy S II, kdyby dotovaný a máš útratu tak 1.000,- měs. tak seženeš za tu cenu Galaxy S III :-)
mam bohuzel u tmobile rok smlouvu,tak na dotovany nedosahnu. Jinak mam 2000 mesicne,tak mam smolika. I kdyz ta S 3 uz je velka,ma 135mm tusim
njn, zlatý Vodafone :-) S III je velká, to jo, ta S II není o nic moc menší, výhoda III je 4.0 SC, ale jinak cena zbytečně velká, ta II stačí, když není možno III výhodněji :-) Mě III vyšla na 4.000,- :-) tak nebylo co řešit
myslím že by ti stačil HTC desire umí všechno má hliníkové tělo a není to pádlo :-)

24.06.2012, 17:44 |
Tendr | Upraveno: 2012-06-24 17:52:34
Já mám teď desátým dnem Huawei Ascend G300 a nemůžu si vynachválit. ty 4 palce jsou tak akorát, je to svižný, ještě se to neseklo nijak, baterka mi vydrží tři dny a prostě vše funguje bezvadně. To celé za 4kkč :)
E: A přecházel jsem z N73

Z N95 8gb jsem presel na IP4, mam ho uz 2r a menit nebudu. Je pravda, ze uz mi 3x rachnul na beton a po jednom padu ruplo zadni sklo, ale za par korun sezenes novy a vymenis. Vadi mi jen to,ze je dost velkej.
Me nejak velikost nevadi. Mam rad prehlednou obrazovku. Dlouho jsem mel desire HD a ted par tydnu galaxy note.a taky ho nosim v kapse u kratasu a kalhot:-D
mám htc wildfire S a spokojenost
Tak nokia se ode mne odporoucela pomalou smrti,musel sem resit vse rychle. Nakonec u me zakotvil samsung galaxy S advance ,takze uvidime ,zda sem vybral dobre.Diky vsem moc rady,urcite mi to dost pomohlo pri rozhodovani.

25.06.2012, 19:50 |
Tendr S tím jsi určitě chybu neudělal :)