Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada jak na zmrda

o Navštíveno 2773x o
o 21.06.2012, 16:57 | fredy
Potreboval bych od vas poradit nebo i malou sluzbu. Na zaklade ustni a castecne i mailove dohody jsem vypracoval nejake podklady pro klienta, ktery byl v takove pici, ze mu druhy den hrozila exekucni drazba jeho RD. Diky me se podarilo tuto drazbu odsunout na pozdejsi domu a klient timto ziskal potrebny cas na ziskani financi a vyplaceni dluhu. Za tuto praci me mel podle dohody uhradit 7000 po overeni, ze se drazba opravdu odlozila. Ja jsem do puntiku splnil vse co jsem slibil, ale jakmile melo dojit na placeni, tak me uz nebere telefony, neodpovida na maily atd. Borec ma celkem velkou prodejnu v Nymburku a ja to mam celkem z brna z ruky a nechce se me tam jen tak jet. Nechtel by si to nekdo za provizi vzit na starost a vysvetlil tam panovi ze by se mel slib dodrzet mezi gentemany? ;). Lidi me uz pekne serou. Clovek jim pomuze z nejvetsich sracek a oni se casto zachovaji takhle. Poucen uz jsem. Bez penez nehnu ani prstem, ale rad bych tyto love dostal...

o 21.06.2012, 17:03 | mr.brain
Je sepsaná nějaká smlouva? Pokud ano - pošli doporučeně výzvu k úhradě závazku s kopií smlouvy. Za týden (lépe 14 dní) pošli třeba ještě jednu. Pokud nebude reagovat, tak dopisy se Ti vráti (neotevírat) a pak s právníkem sepsat návrh na žalobu - bude to tak z 90% projednáno u okresního soudu ve zkráceném řízení a následně můžeš za soudním exekutorem :) Takže ve finále to dotyčného bude stát víc než těch 7k - základ ovšem je mít smlouvu.
o 21.06.2012, 17:06 | fredy
Jasne. Papir sepsany vyjimecne nemam. Z duvodu casoveho presu. Takze vse se resilo jen po telefonu a mailem. Necekal jsem reseni pres urady. Ale radeji bych osobni neprijemnou navstevu. Samo v ramci zakonu, ale tvrdou. Napadlo me, co si nachystat zapoctove papiry na dluh a jit mu tam na zbozi ktere neuhradim ale necham tam jen odeme podepsane papiry, ze dluh je timto smazan? Navic kokot podnika na ICO a je v soucasne chvili v navrhu na osobni bankrot. Takze by spravne nemel ani nic prodavat a ani odebirat dalsi zbozi.
o 21.06.2012, 17:12 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
zapoctz jdou jen mezi pravnickejma osobama

pravnicka s fyzickou nejde
a stejne jdou zapocitat asi jen faktury
o 21.06.2012, 17:49 | AR
jak psal brain, poslat upomínky, a když je nevyzvedne nebo neuhradí pak vytisknout všechny možné důkazy a na soud a zažádat o platební příkaz, buď se lekne a uhradí a nebo to pude dál soudně.
o 21.06.2012, 18:30 | Collin
Jakou máš představu stím,že by se za ním někdo vydal?? Nějak si to nedovedu představit.. :-)

Mě kolega dluží 10 000,- a také nevím jak na něj.. Měl by někdo nápad..??
o 21.06.2012, 19:08 | Lucni.konik
NB jo? Kam že to nemám chodit nakupovat?
o 21.06.2012, 19:10 | Šestikule
Pokud mu hrozila exekuční dražba a vyklouzl z toho, tak myslím, že nějakých 7k ještě k tomu smluvně nepodložených bude mít těžce na háku. To už z něj nedostaneš.
o 21.06.2012, 19:23 | Luboš1 | Upraveno: 2012-06-21 19:23:42
...
o 21.06.2012, 19:23 | Luboš1 | Upraveno: 2012-06-21 19:24:07
NB mam kousek ted nekdy bych tam mel jet za praci tak kdyztak mail...
o 21.06.2012, 19:23 | HIGHTOWER
dej bližší info, o koho jde a tak ;-) NB nemám daleko ;-)
o 21.06.2012, 21:04 | fredy
[ Link ] pan majitel Havlina z Kolina
o 21.06.2012, 21:24 | Barthez
Ja jsem primo z NBK....
o 21.06.2012, 23:59 | Luke_288
Jako Collin, vy co mu tu nabizite pomoc- to jako ze pujdete za nim do kramu a dobrej den pane zmrd, nekomu z ahc prej dluzite 7K, ale bez smlouvy, tak mu to zaplatte!
Prisel bych si jako pitomec. Neni to tak, ze se fredy boji osobni konfrontace a ceka, ze se najde nekdo, kdo za litr udela bububu?
A ty Lubosi, kterej jsi mi pul roku dluzil 250kc a nemel vubec zadnej volnej cas, najednou nabizis pomoc s dluhem?
o 22.06.2012, 09:44 | DaveF
nebudu komentovat vznik tohohle topicu, ale zaujalo mě, že pán má exekuci kvůli 57tis dluhu a žádá oddlužení :-)
o 22.06.2012, 13:41 | fredy
no nešlo o odlužení, ale o pozastavení dražby, když jsou peníze na cestě, ale míjí se s datem dražby... o to ani tak moc nejde, jako o to, že se pán divil, že ještě v dnešní době jde něco vyřešit jako férovou domluvou a bez peněz předem a nakonec si na zmrda zahraje on... já to klidně polknu a nebudu dál řešit s poučením, ale priostě mě to sere takové jednání. jinak dluhů má trochu víc než tady ten jeden, 57 tis je navíc jen jistina, ne konečná částka
o 22.06.2012, 14:07 | JA
nemáš nic sepsano, nic nedostaneš...klidně to odepiš, jedině, že by se pán hezky vyspal...
o 22.06.2012, 14:45 | DaveF
fredy: jj mě to pak došlo
o 22.06.2012, 15:30 | CRK
Luke_288: Luboš zase kouká, kde by komu namlátil a pak zas bude čumět, že vyfasoval podmínku :-D
o 23.06.2012, 10:07 | Collin
Luboš: By mě zajámalo jak by jsi to řešil? Mužeš mi poradit? Těžko,velice těžko budu z někoho dostávat desítku.. Jestli má někdo nějaký rozumný nápada,sem stím.. :-)

Díky..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4336 sekund.