Navštíveno 2067x

Zdravím, potřebuji nastříkat jízdní kolo do zelené a zajímá mě označení RAL či jiné zelené co je oku pohledná zelená. Přidávám fotku motorky ze které by se mi zelená zamlouvala.Díky za pomoc

Hledej, nedavno se to tu resilo.
právě jsem asi lopata a nemůžu najít:-( za každou moc děkuji

20.06.2012, 09:47 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2012-06-20 09:47:52
No dal jsem si otázku i na motorkářích tad třeba se někdo najde kdo si ustlal a lakoval.
Ma tam kod kawa lime green, kazda slusna lakovna ma milion vzorniku, kde si podobnej odstin najdes.
Je tam zminenej i VW signal green. Pokud nepotrebujes trefit uplne presne odstin, tak proste zajdi do lakovny a nech si namichat co potrebujes.
A doufam, ze to nebudes cpat na kola :o))
VW signal green má TUNER na Zelence

Vzdyt to tam je vsechno...
Big max: RAL6018
Midnite ti taky daval odkaz na colorite...
nevím jestli je to blbost nebo lenivost :)
já si dovolím vloudit se do tématu, náhodou neví někdo, jáká je to barva co je použitá na reflexních zelených vestách? Kamarád by to chtěl na auto a zatím se nám to nepodařilo vypátrat.
V lakovne si byl? Tam to urcite budou vedet. Jen ta barva ma omezenou zivotnost, po par letech prestane "svitit"
Tak tak, známej to měl/má na eRku a už to bylo stříkaný asi 3x. Pokaždý hlavně střecha a kapoty jdou úplně do bíla...
no reflexní jako aby svítila by být nemusela. jde mu spíš o tu jasně zelenou. prej ta kawa zelené je moc tmavá :-)
hoši dneska jsem lakoval touhle zelenou, je fAKT NÁDHERNÁ, taková žlutozelená, kod mám, jestli byste chtěli